Foto Magazin
  • Imprimanta foto
    • Pareri despre imprimanta foto Canon Selphy CP1300
    • Pareri despre aparatul foto DSLR Nikon D5300
  • 6 sfaturi pentru fotografii reusite
    • Cat te-ar costa sa iti printezi singur/a fotografiile
  • 9 cadouri pentru fotografi amatori
    • 3 branduri care produc imprimante foto de calitate

Foto Magazin

Foto Magazin

  • Imprimanta foto
    • Pareri despre imprimanta foto Canon Selphy CP1300
    • Pareri despre aparatul foto DSLR Nikon D5300
  • 6 sfaturi pentru fotografii reusite
    • Cat te-ar costa sa iti printezi singur/a fotografiile
  • 9 cadouri pentru fotografi amatori
    • 3 branduri care produc imprimante foto de calitate

Cea mai buna imprimanta foto

by Team FotoMagazin Am modificat articolul ultima data pe: 18.04.21
Am modificat articolul ultima data pe: 18.04.21

 

Imprimante foto – Opinii si Recenzii in 2021

 

E placut sa poti printa fotografii atunci cand ai nevoie, fara a fi necesar sa mergi la un centru special care ofera astfel de servicii. Iti trebuie doar de o imprimanta pentru poze, care poate fi achizitionata simplu si rapid din mediul online. Vei vedea mai jos o lista ce cuprinde unele dintre cele mai populare variante. Nu ai timp sa o parcurgi? Atunci afla ca pe primul loc e Canon Selphy CP1300, o imprimanta portabila, ce se poate conecta atat prin fir, cat si wireless. Ea e de tip dye sublimation, motiv pentru care printeaza la o calitate foarte buna. Suporta mai multe formate, cel maxim fiind acela de 10 x 15 cm. Daca te mai intereseaza si o alta varianta, pe locul doi vei gasi Kodak PD-450WE.

 

 

Tabel comparativ:

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cea mai buna!

Canon Selphy CP1300
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

E o imprimanta de dimensiuni reduse, care e usor de luat mereu dupa tine, fiind o varianta portabila (180 x 137 x 64 mm, 0.9 kg). E dotata cu functii utile precum: Wi-Fi, printare de pe card, Party Shuffle si ofera o calitate a fotografiilor decenta, gratie tehnologiei dye sublimation. 

Nu se livreaza impreuna cu hartie si cartuse, motiv pentru care acestea trebuie achizitionate separat si implica bineinteles costuri suplimentare. 

Cumpara aceasta imprimanta portabila, cu wireless, daca vrei poze de calitate superioara, de diverse dimensiuni, cu rezolutie de 300 dpi.

Afla detalii
Cel mai bun pret

A 2-A OPTIUNE!

Kodak PD-450WE
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Device-ul acesta va oferi imagini de calitate demna de apreciat, deoarece e un model ce lucreaza prin intermediul tehnologiei de printare prin transfer termic. Permite conexiune prin fir, dar si wireless si iti da posibilitatea de a imprima direct de pe gadget-uri externe precum: smartphone, tableta, camera foto, stick etc. 

Pretul acestui produs este unul destul de ridicat, daca il comparam cu cel al altor oferte prezentate de noi in aceasta lista. 

Indreapta-ti atentia spre aceasta achizitie, in eventualitatea in care esti in cautarea unui model ce furnizeaza imagini de calitate demna de apreciat. 

Afla detalii
Cel mai bun pret

A 3-a Optiune!

Canon Zoemini
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Este o imprimanta portabila, ce printeaza instant doar cu ajutorul colilor speciale, fara a fi nevoie de cartuse. Timpul de lucru pentru o fotografie e de circa 50 de secunde, rezolutia e de 314 x 400 dpi si poate fi conectata la un device extern fie prin fir, fie prin Bluetooth.

Fotografiile obtinute sunt in format foarte mic, de doar 2 x 3 inch (aproximativ 5 x 7.5 cm), ceea ce pentru unele persoane poate fi destul de neplacut.

Daca vrei o imprimanta care sa printeze rapid pozele dorite, in format mai redus (2 x 3 inch), ia in calcul aceasta varianta. 

Afla detalii
Cel mai bun pret

 

 

Pareri despre cele mai bune imprimante foto

Daca si tu vrei sa obtii cu usurinta fotografii tiparite, direct de acasa, urmeaza o lista ce cuprinde unele dintre cele mai populare dispozitive de imprimante pe care le poti intalni in mediul online. 

 

 

Imprimanta foto portabila:

 

Canon Selphy CP1300

 

Aducem acum in atentia ta o imprimanta foto portabila, pe care o poti lua usor dupa tine atunci cand ai nevoie, deoarece are dimensiuni de 180 x 137 x 64 mm si o greutate de sub 1 kg (0.9 kg). Se conecteaza simplu si rapid, iar transferul se face prin fir, Wi-Fi sau cititor de carduri.

Imprimanta aceasta lucreaza cu ajutorul tehnologiei dye sublimation, garantand o calitate buna a fotografiilor. Rezolutia e de 300 dpi, viteza de printare difera in functie de dimensiunea pozelor (47 secunde – 4 x 6 inch, 39 secunde – 2.1 x 3.4 inch etc.). Capacitatea tavii de output e de 18 foi.

Operatiunile sunt simplu de facut, existand butoane intuitive si un LCD de 3.2 inch. Printre functiile utile ale acestei imprimante se numara Party Shuffle (combina imagini de pe mai multe dispozitive) sau actionare direct de pe card. Acest model accepta fotografii in format maxim de 10 x 15 cm. Functioneaza cu consumabile KP-36IP, KP-108IN, RP-108, RP1080V, KC-36IP, KC-18IF, KC-18IS si KC-18IL si cu pigment Dye Ink.

 

Kodak Mini 2

 

Esti in cautarea unei imprimante care sa fie usor de luat mereu cu tine, chiar si atunci cand ai foarte putin loc in bagaj? Aceasta ar putea fi o buna varianta, deoarece e foarte mica si usoara, masurand doar 13.2 x 7.8 x 2.5 cm si avand o greutate de doar 0.238 kg. 

Modelul e unul cu transfer termic prin sublimare a culorii, motiv pentru care te vei bucura de poze clare si rezistente, deoarece imaginile sunt protejate cu un strat special. El poate fi utilizat simplu si rapid, iar trimiterea fotografiilor pentru a fi listate se face prin fir sau Bluetooth, respectiv NFC. 

In privinta modului in care functioneaza, imprimanta printeaza poze cu dimensiuni de 5 x 8 cm, fiecare coala fiind “scrisa” in circa 50 de secunde. Vei avea nevoie in acest caz de hartie fotografica Kodak Zink si de cartuse KODMC20, care de obicei costa fiecare sub 100 lei. 

 

Fujifilm Instax Share SP-2

 

Modelul acesta e o imprimanta foto, la pret bun, care printeaza pozele cu ajutorul tehnologiei laser. Iti va oferi imagini clare, cu o rezolutie maxima de 800 x 600 pixeli. Cand vrei sa il pui in functiune, fotografiile ce urmeaza a fi tiparite pot fi transmise prin cablu micro USB sau wireless. 

In ceea ce priveste rapiditatea cu care functioneaza, totul se va face in circa 10 secunde, fara a fi necesar sa astepti foarte mult. Imaginile furnizare vor avea dimensiuni maxime de 62 x 46 mm, iar tavita de input e de 10 coli. Referitor la modurile in care poti modifica fotografiile, ai la dispozitie urmatoarele variante: despartirea pozei in doua, colaj, diverse sabloane, surse media, sepia sau black&white.

Ca si consumabile, device-ul are nevoie de coli de la Fujifilm, Instant Mini, care sunt disponibile in mai multe variante. Aceasta imprimanta nu necesita achizitionarea de cartuse, ci functioneaza similar cu aparatele foto instant. Dimensiunile aparatului sunt de 89.5 x 131.8 x 40 mm, iar greutatea de doar 250 grame. E dotata cu acumulatori si poate fi intrebuintata fara a fi conectata la o sursa de energie electrica. 

 

 

Imprimanta foto profesionala:

 

Kodak PD-450WE


Kodak are pe piata unele dintre cele mai bune imprimante foto, iar aceasta despre care vorbim acum e una dintre ele. E un model cu transfer termic de cerneala, ceea ce inseamna ca va “scrie” imaginile strat cu strat, dupa care va adauga luciu si protectie pentru rezultate durabile. 

Aceasta nu e o imprimanta foto profesionala, ci un model pe care-l poti intrebuinta acasa sau la birou, pentru a tipari poze de la evenimente importante. Printeaza in format maxim A6, cu o viteza de 1 ppm si o rezolutie de 300 dpi si are o capacitate a tavitei de intrare de 10 coli. Transferul pe device se face prin cablu USB sau wireless, dupa cum iti e mai confortabil. Poti printa si direct de pe stick, camera foto sau alte gadget-uri. 

Dimensiunile imprimantei sunt de 168.5 x 103.2 x 68.5 mm. Consumabilele necesare sunt cartusele si colile speciale de la Kodak. Unii cumparatori sunt de parere ca acestea au un pret destul de ridicat. 

 

 

Imprimanta foto termica:

 

Canon Zoemini

 

Doresti sa cumperi o imprimanta foto Canon? Ai vazut acest model? E vorba de o varianta ce iti va oferi rezultate de calitate, gratie unei tehnologii ce poarta numele de ZINK, ce nu foloseste cartuse cu cerneala. Ea ofera rezultate de calitate, rezistente in timp.

Acest device va printa in format A5, realizand o fotografie in doar 50 de secunde, cu o rezolutie de 314 x 400 dpi. Capacitatea tavitei de input e de 10 coli si e recomandat a fi folosita pentru 100 pagini/luna. Se conecteaza la gadgetul dorit prin intermediul unui cablu USB sau a tehnologiei Bluetooth. Pozele vor avea dimensiuni de 2 x 3 inch, asadar sunt destul de mici. 

Dimensiunile printerului sunt de 118.31 x 82.36 x 18.7 mm, iar culoarea este alba. Cantareste doar 160 de grame, deci, il poti lua cu tine mereu. Functioneaza cu hartie fotografica Canon ZINK, care are un pret destul de accesibil. 

 

 

Imprimanta foto Canon:

 

Canon Selphy CP1300 kit RP

 

Aceasta imprimanta foto, la un pret bun, e apreciata pentru ca e capabila sa ofere poze de calitate foarte buna, care se usuca instant si rezista chiar si timp de 100 de ani. Lucreaza cu ajutorul unei tehnologii de printare cu laser (dye sublimation) si iti ofera posibilitatea de a tipari prin fir sau wireless. Poti totodata obtine imagini si direct de pe cardul de memorie. 

Daca aducem in discutie modul in care functioneaza, vorbim despre urmatoarele detalii: rezolutie de printare de 300 x 300 dpi, viteza de lucru de maxim 47 secunde/imagine si dimensiuni ale pozelor de 10 x 15 cm.

Aceasta imprimanta foto, Canon Selphy CP1300, are nevoie de consumabile precum cartuse (KP-108IN) si hartie (KP-36IP, RP-108, RP-1080V, KC-36IP, KC-18IF, KC-18IS, KC-18IL). Dimensiunile device-ului sunt de 180 x 137 x 64 mm si cantareste doar 900 grame. Are si ecran LCD, de 3.2 inch, pentru a putea fi intrebuintat cu usurinta.

 

 

Imprimanta foto Epson:

 

Epson L810

 

Multe persoane, atunci cand cauta cea mai buna imprimanta foto isi indreapta atentia spre modelele de la Epson. Acest device despre care vorbim acum, e unul capabil sa ofere fotografii de calitate foarte buna, prin intermediul tehnologiei inkjet. Are caracteristici demne de mentionat cand vine vorba de modul in care functioneaza: rezolutie – 5760 x 1440 dpi, viteza printare – 37 ppm monocrom si 38 ppm color, capacitate hartie – 100 coli, dimensiuni de printare – A4. 

Prezenta imprimanta foto, Epson, poate fi utilizata si pentru tiparirea documentelor cu text. Ea foloseste cartuse separate pentru cele 6 culori disponibile (negru, cyan, magenta, galben, light cyan, light magenta), motiv pentru care, in momentul in care unul s-a terminat, nu trebuie inlocuite toate. 

Dimensiunile produsului sunt de 542 x 386 x 196 mm, greutatea de 8.2 kg. Nu e un model portabil, ci dimpotriva, ocupa destul de mult loc pe un birou. In privinta consumabilelor necesare, acestea sunt mentionate pe site-ul de achizitie. Printarea se poate face prin fir, de pe PC, telefon etc., dar si introducand intr-un orificiu special direct cardul de memorie. 

 

 

Mini imprimanta foto:

 

Kodak KODPM210W

 

Device-ul acesta e o imprimanta foto, ieftina si buna, pe care o poti achizitiona si tu cu usurinta. Ea functioneaza cu ajutorul hartiei speciale si a cartuselor, acestea fiind incluse in acelasi set. Tehnologia de printare folosita este dye sublimation, ce ofera rezultate de calitate si poze rezistente in timp. 

Modelul adus acum in discutie e o mini imprimanta foto, care masoara doar 7.6 x 15.3 x 2.4 cm si ofera imagini de 5.3 x 8.6 cm in mai putin de 1 minut. Are functii utile precum NFC, Wi-Fi si iti ofera posibilitatea de a modifica pozele cu tot felul de filtre si de a le edita in asa fel incat sa-ti placa rezultatul obtinut. 

Imprimanta aceasta poate fi conectata si prin fir si e in acelasi timp un model ce poate fi folosit si pe baterie, aceasta din urma incarcandu-se in doar 1.5 ore si oferind o autonomie pentru circa 20 de imagini. 

 

 

Ghid de cumparare

 

Imprimantele foto sunt device-uri din ce in ce mai cautate, deoarece traim intr-o lume in care vrem sa facem cat mai rapid tot felul de actiuni, inclusiv sa printam poze. Aparatele care se ocupa de aceste lucruri sunt potrivite pentru a fi folosite de catre oricine in locuinta, de catre companii la diverse evenimente sau de catre firmele care tiparesc instant fotografii la nunti sau alte momente importante din viata ta. 

Cand vrei sa cumperi cea mai buna imprimanta foto, trebuie sa cunosti brandurile renumite pentru productia acestor dispozitive, dar si  sa o alegi in cunostinta de cauza, iar pentru asta e bine sa tii cont de o serie de criterii de selectie importante:

 

 

Tipul: Exista doua variante de device-uri foarte populare, cand vine vorba de aparate care ajuta la obtinerea fotografiilor:

Cu jet de cerneala (inkjet) – sunt foarte des intalnite, oferind rezultate decente si pot fi intrebuintate de multe ori si pentru a obtine texte, nu doar imagini. Au un pret de achizitie accesibil cu usurinta si folosesc pentru printare cartuse foto si hartie glossy sau mata. 

Aceste dispozitive au avantajul faptului ca pot tipari in diverse formate, atat mici, cat si mari. Pentru a avea parte de o calitate mai buna fata de variantele clasice cu inkjet, recomandam modelele de tip CISS (Continous Ink Supply System), care sunt apreciat pentru faptul ca ofera un flux de cerneala continuu. 

Dye sublimation (prin transfer termic cu sublimarea cernelii) – e opriunea potrivita pentru persoanele care vor sa listeze poze la o calitate foarte buna. Printeaza pe rand straturile de culoare, dupa care vine cu unul ce ofera luciu, dar si protectie. 

Aceste articole sunt ceva mai costisitoare cand vine vorba de cartuse si hartie, tiparesc in formate mici si nu sunt potrivite pentru a obtine documente cu texte. 

 

Detalii legate de modul in care functioneaza: Categoric va trebui sa ai in vedere si o serie de aspecte care fac referire la felul in care imprimanta isi indeplineste actiunile. Care sunt acestea:

Dimensiunile de printare – acest detaliu iti va oferi informatii cu privire la cat de mari vor fi pozele pe care le obtii. Imprimantele cu inkjet pot lucra chiar si la formate foarte mari, ca de exemplu A0 si A1. E vorba de modelele industriale, de cele foarte performante. Mai sunt apoi cele tot cu jet de cerneala, clasice, ce printeaza in general A4 sau chiar si A3. 

Daca vorbim de variantele dye sublimation, atunci e vorba cel mai adesea de dimensiuni de 15 x 10 cm sau mai mici.

 

 

Rezolutia – face referire la numarul de puncte individuale ce se imprima pe un inch liniar. Cu cat doresti poze in formate mai mari, cu atat ea trebuie sa fie mai semnificativa, ca acestea sa fie tiparite clar. Se exprima in dpi (dots per inch) sau pixeli si e necesar sa fie de cel putin 300 x 300 dpi pentru o calitate decenta. 

Viteza de lucru – ar trebui sa te intereseze acest detaliu daca vrei ca pozele sa fie printate rapid. Insa, trebuie sa te astepti ca fotografiile sa se imprime totusi ceva mai greu fata de texte.

Manevrare hartie – fiecare device are o tavita de input si alta de output, care au rolul de a pastra colile inainte de a fi “scrise”, respectiv de a le tine in momentul in care sunt gata imprimate. Modelele cu inkjet, care ofera si printare de texte, au aceste tavite cu capacitate mare, de 100 foi, cele cu sublimare a cernelii accepta circa 10-20 de coli. 

 

Dimensiuni: Un alt criteriu care conteaza pentru multi tine de marimile fizice ale device-ului. E important acest aspect mai ales cand vrei un model pe care sa-l tii pe birou si sa nu ocupe mult loc sau unul portabil, pe care sa-l bagi cu usurinta in geanta si sa-l iei mereu cu tine. 

In privinta acestui ultim fapt, ai in vedere si greutatea, pentru a nu cara prea mult. 

 

Consumabile: Orice imprimanta, pentru a lista fotografii are nevoie de hartie si cartuse. Acestea difera de la un model la altul. Trebuie sa tii cont de usurinta cu care le poti gasi, dar si de costurile de achizitie. Uneori, produsele in sine sunt ieftine, dar consumabilele te vor costa mult si e posibil sa nu fie un aspect placut pentru tine. 

 

 

Functii utile: Orice device de acest fel poate avea si o serie de caracteristici cheie care ajuta la o functionare mai placuta sau corespund preferintelor fotografilor. Amintim:

NFC/Bluetooth/Wi-Fi – contribuie la intrebuintarea cu usurinta a aparatului, fara a fi necesar sa mai conectezi un anumit gadget prin cablu.

Ecran LCD – duc la o utilizare mai simpla, la trimiterea comenzilor intr-un mod intuitiv.

Imprimare directa de pe card sau stick – pentru a nu mai fi nevoie de conectarea unui gadget extern, precum laptop, telefon etc. 

Nu-i asa ca acum, ca ai aflat care sunt cele mai importante criterii de selectie, iti va fi mai simplu sa-ti formezi o serie de pareri despre cele mai bune imprimante foto? Ai in vedere toate cele amintite in acest ghid si ia o decizie cat mai inteleapta. 

 

 

 

Intrebari frecvente

 

Cat costa o imprimanta profesionala foto?

Cand vrei modele profesionale, te va interesa foarte mult sa cumperi imprimante foto, la preturi bune. Costurile cele mai mici pot fi obtinute doar prin studierea ofertelor din magazinele online si offline, pentru un timp indelungat. 

Daca vrei un device simplu, il vei gasi chiar si la 600-700 lei. Daca insa cauti ceva cu adevarat bun, profesional, va trebui sa aloci un buget de cel putin 3.000 lei. 

 

 

Ce motive as avea sa cumpar o mini imprimanta foto?

Cei care vor imprimante foto, ieftine si bune, achizitioneaza cel mai frecvent modele mini. Acestea au dimensiuni foarte mici, ocupand putin loc atunci cand e vorba de transportul lor, dar si de depozitare. Sunt asadar portabile, motiv pentru care le poti lua cu tine oriunde mergi. 

Apoi, un alt aspect important tine de pret. Ele nu sunt dispozitive foarte scumpe. Da, cele care ofera imagini de claritate buna, costa in jur de 700 lei, dar nu e o suma foarte mare, avand in vedere caracteristicile. 

 

Exista vreo imprimanta foto A3?

Da, sunt imprimante foto care pot tipari in acest format. De exemplu, Canon Pixma iP8750 e un model care printeaza pana la formatul A3+, mai exact pana la dimensiuni de 329 x 483 mm. Ea costa de obicei pana in 2.000 de lei si are caracteristici demne de mentionat, precum: detine 6 cartuse individuale cu cerneala, ceea ce inseamna ca nu trebuie schimbate toate, ci doar cel care se epuizeaza, ofera posibilitatea de a partaja fisiere prin Wi-Fi, e compatibila cu tablete, smartphone-uri etc., poti tipari direct de pe disk, are viteza de printare de circa 10.4 ipm si rezolutie de 9600 x 2400 dpi. 

Acest model are dimensiuni fizice de 590 x 331 x 159 mm si o greutate de 8.5 kg, deci, nu e un device portabil. 

 

 

 

Instructiuni de folosire pentru imprimanta foto

 

E important sa te documentezi cat mai bine inainte de a intrebuinta un astfel de device si sa ai in vedere o serie de aspecte. Pentru asta, in cele ce urmeaza iti vom da o serie de sfaturi.

 

 

Studiaza manualul pentru a afla informatii cu privire la fiecare buton in parte

Primul pas pe care trebuie sa il faci in folosirea unei imprimante foto este acela de a citi cu atentie manualul cu instructiunile. E actiunea cea mai potrivita pentru a afla cum anume functioneaza device-ul. Din brosura respectiva vei afla care este menirea fiecarui buton, pe ce trebuie sa apesi pentru diverse operatiuni.

Vei gasi pe marea majoritate a articolelor taste pentru pornire/oprire, Meniu, Cancel sau Print. Vei vedea ca aceste tipuri de aparate au butoane destul de intuitive. 

Din manual vei afla ce semnifica si fiecare LED, dar si pentru ce anume sunt orificiile aflate pe suprafata modelului achizitionat de tine. 

 

Ocupa-te de instalarea cartuselor, a colilor si a cablurilor 

Urmatorul pas este acela de a pregati imprimanta in mod fizic pentru functionare. Mai intai, va trebui sa introduci cartusele. Pe suprafata dispozitivului vei avea un compartiment special, care trebuie deschis, iar in interiorul lui va trebui sa bagi aceste consumabile. 

Dupa, urmeaza sa alimentezi aparatul cu hartie speciala pentru el. Pentru asta, vei avea o tavita usor de folosit, urmand instructiunile de pe sertarul destinat colilor la variantele dye sublimation si una de input la cele clasice, cu jet de cerneala. 

Dupa introducerea consumabilelor, device-ul trebuie conectat la o sursa de alimentare, conform manualului cu instructiunile. Cablul necesar il vei gasi in pachetul de achizitie. Apoi, “leaga” gadgetul de pe care vei printa la imprimanta, prin wireless sau fir si bucura-te de pozele preferate. 

 

Informeaza-te cu privire la functiile si modurile pe care le ai la dispozitie si exerseaza-le 

Orice imprimanta vine la pachet cu o serie de caracteristici de acest fel, care te ajuta sa o intrebuintezi intr-un mod cat mai placut, sa modifici pozele din soft/aplicatie, sa rezolvi simplu anumite neplaceri. Iata care sunt cele mai comune:

Retusare automata – aceasta functie va netezi tenul, va corecta focalizarea, efectul de ochi rosii si expunerea. 

Editare – va da acces la marirea/micsorarea dimensiunilor pozei, la rotirea, decuparea lor.

Adaugarea de filtre speciale – pentru a ii da imaginii un aer mai deosebit: single color (iti permite sa afisezi o singura nuanta, iar celelalte vor fi gri), painting (poze cu aspect de pictura), sepia (fotografie veche), monocrome (alb-negru) etc.

 

 

Rezolvarea problemelor care pot sa apara

In anumite momente, imprimanta poate da o serie de erori care de multe ori pot fi rezolvate cu usurinta. Iata care sunt cele mai comune:

Imaginile nu sunt afisate pe ecranul LCD – acest lucru se poate intampla la modelele care functioneaza cu card de memorie, in momentul in care acesta nu e introdus corect. O alta cauza ar putea fi faptul ca incerci sa imprimi de pe un gadget ce furnizeaza imagini in alte formate decat cele acceptate de soft. 

Primesti pe ecran mesaj ca nu ai hartie, cu toate ca ai – aceasta eroare apare de obicei din urmatoarele motive: topul de coli nu a fost introdus in mod corect, sertarul nu e bine fixat sau pentru ca utilizezi foi care nu sunt compatibile cu device-ul tau. 

Imaginile imprimate nu sunt clare – in astfel de cazuri e foarte probabil ca aparatul cu ajutorul caruia ai capturat imaginile sa fi fost setat pe o rezolutie mica. 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

CUPRINS

  • Tabel comparativ:
  • Pareri despre cele mai bune imprimante foto
  • Imprimanta foto portabila:
  • Imprimanta foto profesionala:
  • Imprimanta foto termica:
  • Imprimanta foto Canon:
  • Imprimanta foto Epson:
  • Mini imprimanta foto:
  • Ghid de cumparare
  • Intrebari frecvente
  • Instructiuni de folosire pentru imprimanta foto

Sitemap
Termeni si Conditii

Proiectele noastre

Proiecte vecine

Fotomagazin.ro foloseste cookies pentru a va putea oferi o experienta optima atunci cand navigati pe site-ul nostru. Continuarea navigarii constituie acceptul d-voastra .Accept Reject Mai mult detalii
Politica de Cookies

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Always Enabled

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

SAVE & ACCEPT
wpDiscuz