Stiri din domeniul fotografiei

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

« inapoi la stiri | anunta o stire

Bookmark and Share

Obiectivul Sony FE 24 - 105 mm f:4 G OSS

- 2017-10-27, Dragos Lazarescu

Sony extinde seria de obiective Full-Frame cu un nou obiectiv compact si usor, cu zoom standard: FE 24 - 105 mm f:4 G OSS.


Obiectivul Sony FE 24 - 105 mm f:4 G OSS


Noul obiectiv full-frame acopera gama cea mai utilizata de lungimi focale, de la 24 pana la 105mm, oferind performanta specifica obiectivelor G cu cel mai usor design din clasa sa, maximizand versatilitatea. Astfel, FE 24 - 105 mm f:4 G OSS poate fi folosit pentru fotografiere īn orice context, inclusiv pentru imortalizarea peisajelor, portretelor, nuntilor si multe altele. Acest obiectiv ofera, de asemenea, capabilitati de focalizare automata rapida, precisa si silentioasa, atat īn fotografiere, cat si īn filmare video, reprezentand astfel o completare ideala pentru gama de camere Sony cu montura E.


Performanta optica ridicata si rezolutie excelenta
Noul obiectiv FE 24 - 105 mm f:4 G OSS de la Sony ofera o claritate excelenta de la un colt la altul de-a lungul īntregii plaje focale si efecte frumoase de "bokeh" (defocalizare a fundalului), la toate distantele focale.


Obiectivul Sony FE 24 - 105 mm f:4 G OSS


Calitatea exceptionala a imaginii este posibila datorita designului sau optic avansat, cu patru elemente asferice, dintre care doua sunt lentile de īnalta precizie AA (avansate asferice). Exista, de asemenea, trei elemente de sticla ED (dispersie extrem de scazuta) care functioneaza īn combinatie cu elementele asferice mentionate mai sus, pentru a minimiza aberatiile cromatice si a asigura cea mai buna rezolutie.


De asemenea, obiectivul este prevazut cu tratament Nano AR de la Sony pentru a reduce reflexiile parazite, iar utilizarea unei diafragme circulare asigura un efect de bokeh de īnalta calitate care este prezent pentru toate produsele din seria G Sony.


Design usor si compact, flexibilitate īn operare
Noul obiectiv FE 24 - 105 mm f:4 G OSS cantareste aproximativ 663 grame, fiind cel mai usor obiectiv din gama sa. Atunci cand este combinat cu unul din dispozitivele compacte Sony cu montura E, le ofera fotografilor si videografilor un sistem foto mult mai mobil si mai usor de utilizat, care creste considerabil flexibilitatea īn fotografiere.


Obiectivul Sony FE 24 - 105 mm f:4 G OSS

Obiectivul Sony FE 24 - 105 mm f:4 G OSS
montat pe Sony Alpha 7R


Pe langa designul compact si lungimea focala versatila de 24-105 mm, noul obiectiv are o distanta minima de focalizare de 0,38 m, ceea ce permite imortalizarea detaliilor cu un nivel de precizie impresionant. De asemenea, include un sistem de stabilizare optica īncorporat pentru a obtine fotografii clare si īn timpul fotografierii cu camera īn mana.


Autofocus avansat si precis
Pentru a tine pasul cu subiectii īn miscare rapida, noul obiectiv standard zoom dispune de un sistem DDSSM (Direct Drive SSM) care permite pozitionarea rapida a grupurilor de focalizare ale obiectivului cu precizie ridicata si zgomot foarte mic. Acest sistem avansat, combinat cu o deschidere constanta a diafragmei f:4 la toate distantele focale, recomanda SEL24105G drept o alegere excelenta atat pentru fotografiere, cat si pentru filmare video.


In plus, pentru cresterea versatilitatii, noul obiectiv standard zoom ofera, de asemenea, un buton personalizabil de blocare a focalizarii, un design rezistent la praf si umiditate si o acoperire cu fluor pe elementul frontal pentru a reduce urmele lasate de praf, apa, uleiul sau alti contaminanti.


Obiectivul Sony SEL24105G se va livra īn Europa īn luna Noiembrie 2017, la un pret de aproximativ 1.350 Euro.


Dragos Lazarescu
PR Consultant at SmartPoint
Tel.: +4 0723.420.170
Email: dragos.lazarescu@smartpoint.ro


https://www.sony.com/electronics/camera-lenses/sel24105g

 

 

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite

 

 

« inapoi la stiri
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Rumoare la Samsung »
   de Ancuta
   azi, la ora 08:40
Rumoare la Canon 2 »
   de Dorian
   acum 2 zile, la ora 19:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Nikon
   acum 2 zile, la ora 08:53
Leica pregateste
ceva »

   de Luck
   acum 6 zile, la ora 01:14
Unde sa invatam? »
   de Avram
   acum 8 zile, la ora 09:28

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127292 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate