Stiri din domeniul fotografiei

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

« inapoi la stiri | anunta o stire

Bookmark and Share

Imprimanta Epson SureColor SC-P5000 premiata TIPA

- 2017-04-28, Iuliana Stoica

Editorii si jurnalistii celor mai importante publicatii foto din lume au acordat imprimantei Epson SureColor SC-P5000* premiul TIPA pentru cea mai buna imprimanta foto in 2017.


In selectarea produsului castigaror, TIPA - Asociatia Publicatiilor Tehnice de Fotografie – a luat in calcul inovatia, utilizarea tehnologiei de varf, design-ul, usurinta in folosire si raportul calitate - pret al produselor lansate in ultimele 12 luni. Premiile din acest an au fost selectate de catre reprezentantii a 27 de publicatii pentru profesionisti, amatori si business din Asia, Australia, Europa, America de Nord si de Sud, cu un delegat al Camera Journal Press Club din Japonia.


Imprimanta Epson SureColor SC-P5000 premiata TIPA


TIPA este una dintre cele mai mari si mai influente asociatii ale industriei de fotografie si imagistica din lume. Premiului castigat anul acesta ridica la 38 numarul distinctiilor TIPA obtinute de Epson pentru tehnologii si echipamente, inclusiv pentru imprimantele cu jet de cerneala, cerneluri, scanere si proiectoare, din 1997 si pana in prezent. Ceremonia de premiere va avea loc la Tokyo, Japonia, in data de 16 iunie 2017.


"Imprimanta de 17 inci SC-P5000 este un echipament desktop pentru proofing, reproduceri fotografice si fine art, care dispune de cerneluri in 10 culori, cap de imprimare PrecisionCore TFP si tehnologie Epson Precision Dot. Imprimanta utilizeaza exclusiv cartuse de cerneala UltraChrome HDX de 200 ml care ofera o gama cromatica imbunatatita si densitate maxima de negru, producand printuri mai rezistente in comparatie cu modelele anterioare", au declarat membrii juriului TIPA despre produsul premiat. "Imprimanta este echipata cu capace si garnituri care contribuie la reducerea patrunderii prafului, ceea ce presupune costuri reduse de mentenanta si confera produsului o durabilitatea mai mare. Capul de imprimare PrecisionCore are 360 de duze pe fiecare culoare pentru o viteza de imprimare mai mare, cu picaturi de dimensiuni variabile, o picatura ajungand pana la 3,5 picolitri, iar panoul LCD color de 2,7 inci face configurarea si operarea simple si accesibile."


Mai multe detalii despre Epson SureColor SC-P5000, precum si despre alte produse Epson sunt disponibile pe www.epson.ro.


Iuliana Stoica
PR Consultant
SmartPoint
Mob: + 4 0740.921.207
iuliana.stoica@smartpoint.ro
www.smartpoint.ro


https://www.epson.ro/products/printers/large-format-prin ...

 

 

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite

 

 

« inapoi la stiri
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
Întrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate