Foto tehnica

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Manfrotto MK294 - suportul pasiunii tale

 

PROMO

 

Tinand cont mereu de feedback-ul primit de la fotografii din lumea intreaga care utilizeaza produsele, dar mai ales trepiedele foto, Manfrotto a incercat sa ofere mereu cele mai bune solutii care sa raspunda cat mai exact nevoilor pe care acestia le au. Aceste feedback-uri nu se rezuma doar la fotografii profesionisti, ci si la cei pasionati de fotografie. Acesti entuziasti sunt cei care vor aiba satisfactia unei fotografii reusite atunci cand pleaca in vacanta, sau fotografii memorabile de la reuniunile cu prietenii sau familia. Ei sunt cei pentru care Manfrotto a dezvoltat o noua linie de trepiede foto, usor de purtat in orice bagaj, rucsac sau geanta, extrem de usor de utilizat, trepiede care ii vor ajuta chiar si pe pasionatii de fotografie sa realizeze fotografii la un nivel profesionist.

 

MK294A3-D3RC2.jpg

 

Seria 290, a pro-like stile
Cea mai noua serie de la Manfrotto, 290 a fost creata preluand cele mai bune caracteristici de la mai avansata serie 190 fiind creata pentru fotograful pasionat, ambitios aspirant catre un stil Pro. Chiar de la inceput noile modele s-au dorit a fi instrumentul perfect pentru cei care au transformat fotografia intr-o pasiune, ajutandu-i sa obtina acele imagini pe care le-au dorit mereu. Tocmai de aceea au fost preluate unele caracteristici de la trepiedele profesionale si adaptate astfel incat sa fie usor de folosit de catre cei care au nevoie de un trepied simplu de utilizat, stabil si de incredere. Printre aceste caracteristici se numara picioarele din aluminiu cu sectiune si legatura picioarelor ajustabila, pentru o stabilitate sporita. La acestea se adauga si sistemul anti-rotire al coloanei, care creste gradul de acuratete, pentru acest segment de greutate suportata. Nici confortul fotografilor nu a fost ignorat, fiind preluate de la categoriile pro mansoanele care acopera picioarele pentru a evita inghetarea mainii pe trepied.

 

294.jpg

 

Datorita calitatii materialelor folosite, a constructiei durabile, posibilitati de setare avansate si capului detasabil pentru a putea fi schimbat cu un model superior, seria 290 se defineste ca o investitie de durata, un trepied care va putea fi folosit ori de cate ori este nevoie, pentru multi ani. Cu toate acestea, pretul pentru aceasta serie este unul adaptat, seria 290 fiind la un nivel de pret sub cel al gamei 190.

 

MK294A3-A0RC2.jpg

 

Modelele care alcatuiesc aceasta serie au fost concepute pentru a acoperi cele mai variate cerinte privind dimensiunile, iar popularul model cu 4 sectiuni este cel mai potrivit pentru a fi luat in orice vacanta sau concediu datorita dimensiunilor reduse de transport.

Seria 290 se divide in doua mari categorii 293 si 294.

 

MK294A3-D3RC2_det2.jpg

 

Kit-urile MT294 din seria 290
Seria trepiedelor MT294A3 include modele superioare celor din seria 293 si combina performante crescute cu un design functional. Seria 294 contine 2 kit-uri cu picioare din 3 sectiuni, in varianta de cap tip bila si in varianta de cap cu miner. Picioarele sunt mai groase decit seria 293 si garanteaza o rigiditate mare la obiective zoom de pina la 300 mmm. Picioarele sunt usor de manevrat si ofera doua unghiuri de pozitionare. Picioarele se desfac rapid datorita clapetei rapide. Forta de stringere a clapetei este ajustabila si se face cu ajutorul unui imbus inclus in dotarea trepiedului. Acest imbus este deseori utilizat si pentru stringerea clapetei in cazul in care la o utilizare densa, in timp indelungat, se slabeste. Pentru a oferi un confort maxim fotografilor, doua dintre picioarele trepiedului sunt imbracate cu mansoane pentru a proteja miinile utilizatorului. Coloana centrala este detasabila putind fi scoasa si introdusa asa incit sa aiba capul in jos, pozitie utila pentru fotografii macro.

 

MK294A3-D3RC2_det1.jpg

 

Kit-ul 294A3-D3RC2 este dotat cu cap-ul binecunoscut deja - 804RC2, fiind cel mai performant si mai utilizat cap cu miner. Capul cu miner este extrem de uzual printre fotografi, oferind pozitii de tilt lateral, tilt vertical si panoramare 360°, fiecare pozitie avind control separat si bula de nivel. Este extrem de usor manevrabil datorita minerului si are placuta de prindere pe aparat "quick release" inclusa. Kit-ul complet poate sustine cu usurinta un DSLR cu un obiectiv zoom de pina la 300mm, oferind stabilitate maxima, fara vibratii la focale lungi. Finisajele, materialele utilizate in constructia lui precum si indelunga experienta pe care o are Manfrotto, fac din acest kit un produs dorit de toti fotografii care se opresc la obiective zoom 300 mm, iar pretul recomandat pentru acest kit, il face cel mai competitiv in clasa sa, fiind in jur 130 Euro + TVA/kit.

Pastrind caracteristicile de mai sus, insa cu cap bila - 294A3-A0RC2, este disponibil in aceeasi serie. Capetele nu sunt interschimbabile pentru aceste kit-uri. Fotografii care doresc sa beneficieze de robustetea si caracteristicile imbatabile ale picioarelor din seria 290, pot opta pentru trepiedul simplu care ofera aceleasi caracteristici prezentate mai sus, oferind insa posibilitatea fotografului sa aleaga dintr-o gama larga de capete Manfrotto: tip bila in diferite dimensiuni, joystick sau alte tipuri.

 

logo_manfrotto_proven_profe.jpg

 

Reprezentant Manfrotto in Romania:
Simus Trading - Photosetup

 

Marcella Dragan
Marketing Assistant
Tel: (004021) 411 65 30
Fax: (0041021) 411 65 88
Mobile: (0040) 0745 938 006
E-mail: marcella.dragan@photosetup.ro

 

Bookmark and Share

Comentarii:

Mihai radu - 10 Feb 2011, ora 11:07
Nu ştiu, de aceea întreb. Cât de "profesional" se pot realiza nişte fotografii cu un trepied foarte uşor ca şi greutate, al cărui segment de utilizare este hobby, în codiţiile în care, o la fel de uşoară adiere îi produce vibraţii, "stabilităţii" sale ?

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 13 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 15 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 16 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 16 zile, la ora 06:52
Întrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 18 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate