Foto tehnica

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Filtrele foto Schneider B+W pentru o fotografie digitala de calitate

 

PROMO

 

O fotografie de calitate incepe cu un filtru de calitate!

logo_bw.jpg

 

Istoric - mai mult de 60 de ani in slujba calitatii
Compania producatoare de filtre foto B+W (Biermann + Weber) a fost fondata in anul 1947 la Berlin (Germania) de catre cei doi parteneri de afaceri care au dat atat numele companiei cat si brand-ului de filtre B+W. In 1985, compania se uneste cu producatorul german Jos. Schneider Optical Works din Bad Kreuznach ocazie cu care au extins gama de filtre B+W, producand pe langa filtrele foto si o gama de filtre cu diferite aplicatii in stiinta si tehnologie.
Se inregistreaza de asemenea un progres semnificativ in productia filtrelor MC - multi-layer coating, filtre care ofera o rezistenta mai mare.

 

b_w_06.jpg

 

Astfel, B+W devine primul producator din lume de filtre care ofera o solutie eficienta de protectie a filtrelor fata de apa si impuritati prin procesul MRC (multi-layer coated) care, in plus fata de protectia antireflexie oferita, ofera o rezistenta marita si fata de zgarieturi.

b_w_01.jpg

 

Tehnologie moderna - calitate maxima
In Bad Kreuznach, o tehnologie moderna utilizata in procesul de fabricatie, produce filtre de cea mai inalta precizie optica din lume, de diferite tipuri si diametre. Controlul calitatii este factorul cheie in procesul de productie, fiecare filtru fiind atent controlat, individual, asa incat, atunci cand iese pe piata un filtru purtand numele B+W, sa respecte cele mai inalte standarde de calitate caracteristice brand-ului dar mai ales necesare realizarii unei fotografii de calitate.

b_w_07.jpg

 

Materia prima - sticla Schott
Cu o recunoastere la nivel international, filtrele B+W sunt intr-un continuu proces de optimizare a controlului calitatii care incepe intai cu materia prima - sticla.

b_w_02.jpg

Pentru productia filtrelor de cea mai inalta precizie B+W, se utilizeaza sticla Schott deoarece doar Schott reprezinta garantia sticlei de calitate superioara produsa in Germania. In localitatea Bad-Kreuznach, masinile controlate in totalitate de computere, prelucreaza si slefuiesc sticla Schott aducand-o din stare bruta, in cele mai precise tipuri de filtre in diametre diferite.

b_w_04.jpg

La B+W, angajamentul ferm fata de clienti este calitatea maxima. Dezvoltarea continua a aparatelor foto permite utilizatorilor sa obtina fotografii bune. Insa, utilizarea unor filtre ieftine si implicit de o calitate mai slaba, poate reduce semnificativ calitatea imaginii obtinute. De aceea, intotdeauna este bine sa luati in considerare calitatea filtrelor daca doriti fotografii de calitate, iar filtrele B+W va garanteaza acest lucru.

b_w_03.jpg

 

Calitate filtrelor B+W
In mod special in fotografia digitala, filterele B+W sunt unelte importante, utilizate pentru imbunatatirea calitatii imaginii. De exemplu, un filtru polarizare B+W ofera culori mult mai saturate si un contrast accentuat deoarece nuanta limpede gri-bleu tipica unei zile insorite, este filtrata inainte ca lumina sa ajunga la senzor. Daca razele ultraviolete sau infrarosii cauzeaza ceata sau umbre, filtrele B+W de tip UV sau IR atasate in fata obiectivelor, pot asigura o mult mai mare stralucire si claritate fara ajustari in Photoshop. Cu alte cuvinte, filtrele B+W rezolva problemele inainte ca ele sa apara.

 

Montura filtrelor B+W
Un rol foarte important il detine montura filtrelor, desi acest lucru este deseori subestimat de catre utilizatori. Montura trebuie sa fie executata in asa fel incat sa nu cauzeze tensiuni in sticla. Inelul filtrelor B+W este un aliaj special rezistent, vopsit negru pentru a asigura un finisaj anti-reflectie.

b_w_05.jpg

In afara monturii standard F-Pro care ofera o calitate de exceptie, destinata in general obiectivelor 'TL' pana la cele mai variate obiective 'wide' standard, B+W ofera montura foarte ingusta de tip 'Slim' , utilizata cu precadere la obiectivele 'Wide extreme', acest lucru fiind foarte important deorece elimina vignetarea.

b_w_08.jpg

Datorita calitatii exceptionale, filtrele B+W sunt in acceptul celor mai inalte exigente ale marilor producatori de obiective, garantand optimul in ceea ce priveste calitatea imaginii. Pentru detalii despre tipuri si diametre, descarcati catalogul de la adresa:

 

Reprezentant Schneider divizia filtre B+W in Romania - Simus Trading/Photosetup

 

Simus Trading / Photosetup
martie, 2010
© Foto-Magazin.ro

 

Bookmark and Share


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 13 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 15 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 16 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 16 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 18 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate