Foto tehnica

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Trepiedele Gitzo

GITZO - alegerea profesionistilor! gitzo1.gif

GITZO - o companie de origine franceza - si-a inceput activitatea inca din anul 1917, fabricand diferite accesorii pentru camerele foto cu burduf.

gitzo2.jpg

Incepand cu anul 1950, adauga in portofoliu productia de trepiede foto profesionale.

gitzo3.jpg

In anul 1992, o data cu preluarea companiei de catre VITEC Group (din care face parte si Manfrotto ), GITZO isi canalizeaza eforturile exclusiv pentru productia de trepiede foto profesionale din fibre de carbon si din fibre de bazalt.

gitzo4.jpg

Efortul lor a fost recunoscut imediat deoarece trepiedele foto profesionale Gitzo au devenit in scurt timp apreciate pe piata foto profesionala internationala, fiind considerate din punctul de vedere al calitatii, nr. 1 in lume.

gitzo5.jpg


Fotografii profesionisti din intreaga lume recunosc trepiedele, monopiedele si accesoriile GITZO ca fiind un etalon al excelentei in industria foto profesionala.

gitzo6.jpg

Inovatiile pe care le-au adus GITZO cum ar fi primul trepied din fibre de carbon precum si primul din fibre de bazalt din istoria trepiedelor precum si utilizarea aliajelor de magneziu pentru confectionarea capetelor de trepied, toate ridicandu-se la un stadard fara compromis, au facut din produsele si numele GITZO o clasa elitista, total diferita de alte firme producatoare de trepiede.

gitzo7.jpg


In gama sa de produse, GITZO ofera trepiede si monopiede pentru toate tipurile de camere de la format mic la formatul mare, pentru aplicatii in studio, in locatii sau drumetii.
Cateva categorii mai importante merita amintite :
- categoria "MOUNTAINEER" dedicata fotografilor de peisaj si calatorii pe munte
- categoria "CLASIC" pentru aplicatii uzuale
- categoria "EXPLORER" extrem de versatile cu aplicatii outdoor

gitzo8.jpg

Cele mai apreciate trepiede GITZO de catre fotografii iubitori de drumetii sunt cele din categoria "MOUNTAINEER".

gitzo9.jpg

Aceasta categorie de trepiede este dedicata fotografilor de peisaj si pasionatilor de calatorii pe munte si este creata special pentru a usura activitatea fotografilor in timpul deplasarii, deoarece trepiedele din carbon sunt cu 30% mai usoare decat trepiedele din aluminiu. Astfel, un kit format din trepied + cap poate cantari in jur de 1kg !

gitzo10.jpg

Dar cu ultima inovatie pe care a adus-o GITZO in industria de profil, amatorii de drumetii cu trepiedul in spate pot fi si mai fericiti, deoarece au la dispozitie trepiede confectionate din fibre de bazalt. Ce rezultate se obtin? Trepiedele sunt mult mai stabile, mult mai usoare, cantarind 1,1 kg, suporta pana la 4 kg , ofera o calitate ireprosabila si preturi mai scazute comparativ cu cele din carbon.

gitzo11.jpg

Calitatea ireprosabila a acestor trepiede din carbon se reflecta intr-o masura considerabila si in pret deoarece trepiedelele din carbon sunt in general cele mai scumpe fata alte tipuri de trepiede.

GITZO este reprezentata in Romania de Simus Trading.

Detalii despre acestre produse puteti gasi la www.photosetup.ro sau www.gitzo.com .

Bookmark and Share


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 13 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 15 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 16 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 16 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 18 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate