Foto tehnica

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Mamiya ZD

Dupa asteptari indelungate, Mamiya a lansat oficial spre vanzare noul Mamiya ZD.

Conceput pentru fotografii profesionisti care nu accepta compromisuri asupra calitatii, noul aparat foto digital Mamiya ZD conduce era imaginii digitale catre o noua generatie, totodata redefinind standardele sub care este perceputa o camera foto.

 

 

Cateva caracteristici mai importante ale acestui aparat sunt:

 

1. CCD 22 MEGAPIXELI. Mamiya ZD este dotata cu CCD de 48mm x 36 mm, avand posibilitatea de a captura fisiere de tip RAW - 35MB.

 

2. Circuite integrate cu aplicatie specifica. Circuitele integrate au fost produse in exclusivitate pentru Mamiya pentru optimizarea imaginilor de pe CCD in timp real. Aceste circuite utilizeaza si tehnologie “power saving” pentru a prelungi durata de viata a bateriei .

 

3. Iesire Video. Aparatul este prevazut iesire video pentru a se putea viziona imaginile din aparat direct pe monitor sau ecran TV.

 

4. Monitor TFT 4,57cm. ZD este prevazuta cu un monitor TFT de 4,57cm dispus pe spatele camerei pentru vizionarea imaginilor. Monitorul TFT afiseaza 100% din imaginea inregistrata, avand si posibilitatea de a controla luminozitatea display-ului.

 

 

 

5. Panou LCD. Panoul de stare LCD este dispus sub monitorul TFT si afiseaza informatii despre setarile camerei cum ar fi: calitatea imaginii, sensibilitatea ISO, balansul de alb ales de fotograf, capacitatea restanta pe cartela flash, precum si multe alte informatii.

 

6. Lacas dublu pentru cardul de memorie. ZD dispune de 2 lacasuri pentru carduri de memorie, unul pentru Flash Compact (tip I si tip II) si al doilea pentru card de tip SD.

 

7. Dimensiunile fisierelor / Compresia. Utilizatorul are posibilitatea alegerii dimensiunilor in pixeli a imaginii: mica, medie sau mare, impreuna cu alte trei optiuni aditionale pentru compresie : “fine”, “normal” si “basic”, permitind astfel fotografului sa aleaga pana la 9 tipuri de setari ale calitatii imaginilor.

 

8. OBIECTIVE. Mamiya ZD primeste toate tipurile de obiective compatibile cu Mamiya 645 AF.

 

 

 

9. ACCESORII. Mamiya ZD este compatibila cu o diversitate de accesorii din care amintim doar cateva: “ Magnifier FD 301”, vizorul unghiular “Angle Finder FA 301”, telecomanda prin cablu, etc.

Mai multe detalii la www.photosetup.ro

Pentru mai multe detalii sau pentru comenzi, va invitam sa ne contactati la office@photosetup.ro sau telefon : 411 65 30.

Bookmark and Share


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 13 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 15 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 16 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 16 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 18 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate