Foto tehnica

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Canon EOS 350D/Rebel XT

Cuprins:

 1. Introducere
 2. Caracteristici tehnice
 3. Testare in teren
 4. Concluzii

 

 

1. Introducere

Canon a lansat pe piata, in data de 17 februarie 2005 un nou model de camera foto digitala, botezat EOS 350D (pentru piata europeana) sau Rebel XT (pentru piata americana).

Producatorul a receptionat reprosurile utilizatorilor si a implementat functiile cel mai frecvent solicitate de acestia. Noul model pare sa fie unul cu performante intermediare intre aparatul „popular” 300D si aparatul semiprofesional 20D.

Mai multi megapixeli

Captatorul de tip CMOS a fost inlocuit cu unul similar (dar se pare ca nu identic) cu cel utilizat la modelul 20 D, fata de care este mai mic, atat in dimensiuni (cateva zecimi de milimetru mai putin atat pe lungime cat si pe ialtime) dar si in ceea ce priveste numarul de pixeli utilizati pentru a construi imaginea: 8 Mpx fata de 8,2 la modelul superior. Noul captator furnizeaza suficenta informatie pentru a permite imprimari de fotografii in format A3, la cea mai buna calitate.

 

Un nou procesor

Vechiul procesor Digic a fost inlocuit cu mai puternicul Digic II, prezent deja in modele precum 20D sau 1D Mark II si care asigura o viteza sporita in prelucrarea datelor de intrare (cum ar fi o mai precisa si rapida determinare a parametrilor de expunere si ai autofocalizarii, utilizarea de algoritmi mai complecsi in prelucrarea datelor oferite de captator), ceea ce are drept rezultat obtinerea mai rapida a unor fisiere de imagine in care culorile sunt mai bine reproduse, zgotomul este mai bine atenuat, etc.

In combinatie cu un buffer de memorie mai mare, modelul 350 D permite fotografiere in rafala pana la aproape 3 imagini/secunda, pana la un total de 14 imagini in format JPG la maximum de calitate.

 

 

Modelul 300 D permitea salvarea imbricata a fisierelor RAW + JPG (mediu) dar era nevoie de software specializat pentru extragerea imformatiilor JPG. Noul model salveaza separat fisiere RAW si JPG pana la calitate maxima (selectabil) si care poate fi imediat accesibil cu orice program de vizualizare a imaginilor, gratie capacitatii sporite de prelucrare a procesorului Digic II.

 

Balansul de alb

Modelul 350 D ofera posibilitatea de a ajusta balansul de culoare (in +/- 9 nivele) cu nuante albastru-galben si magenta-verde dispuse intr-un sistem cartezian, simulind in acest fel utilizarea filtrelor de efect, si care se adauga cunoscutelor efecte de bracketing la nivelul reproducerii culorilor (3 imagini).

 

Parametrii de procesare

Parametrul impicit, denumit Parameter 1, determina prelucrarea fisierelor JPG cu un spor de o unitate (arbitrara) a contrastului, acutantei si a saturatiei culorilor.

In modul „creativ” de fotografiere, utilizatorul poate folosi parametrul implicit sau poate alege „parameter 2” care nu modifica saturatia, contrastul, acutanta, etc., sau poate utiliza alte trei combinatii de setari, definite de fotograf.

In ceea ce priveste spatiul de culoare, poate fi ales sRGB (implicit) sau Adobe RGB.

In mod similar modelului 20D, acum si 350 D dispune de modul de fotografiere monocrom, care poate fi utilizat in mod creativ de catre fotograf prin aplicarea in timpul procesarii in camera, atat a unor nivele ajustabile ale contrastului si acutantei dar si prin aplicarea a patru filtre de efect si a cinci nuante de culori pentru tonare.

 

Parametrizarea autoexpunerii si a autofocalizarii

Spre deosebire de 300 D, noul model permite parametrizarea autofocalizarii (unica, continua pe subiectele in miscare sau comutarea automata intre cele doua metode de autofocalizare).

De asemenea, utilizatorul poate alege modalitatea de determinare a expunerii automate: evaluativa, cu pondere centrala sau cu masurare partiala tip spot.

 

Blitzul incorporat

Blitzul incorporat se ridica cu 5 mm mai sus in raport cu axul optic, comparativ cu modelul 300 D ceea ce contribuie la scaderea riscului de aparitie a „ochilor rosii” si, totodata, diminueaza posibilitatea ca obiectivele lungi sa arunce umbra pe subiectele apropiate.

Camera este acum compatibila cu standardul E-TTL II, care foloseste si distanta de focalizare ca parametru de intrare in determinarea intensitatii impulsului luminos.

 

Functiuni personalizate

Canon 350D foloseste 9 dintre cele mai frecvent utilizate functii personalizate prezente la modelul mai avansat, 20D : programarea butoanelor SET si a tastelor tip joystick, atenuarea zgomotului de imagine la expunerile lungi, modificarea timpului de sincronizare cu blitzul, posibilitatea alegerii butonului AE-lock sau a declansatorulu pentru memorarea autofocalizarii, controlul declansarii blitzului pentru asistarea autofocalizarii, comanda ridicarii anticipate a oglinzii, masurarea expunerii cu blit conform protocolului E-TTL II sau E-TTL, sincronizarea blitzului cu prima sau cu a doua perdea a obturatorului.

 

Alimentarea cu energie

Noul model utilizeaza o baterie de tip Li-Ion mai mica: Battery Pack NB-2LH (prezenta si la alte camere: Canon PowerShot S30, S40, S45, S50 sau S60), care ofera 7,4 V la 720 mAh, dar care asigura o autonomie de circa 600 declansari, fara blitz sau circa 400 declansari dintre care jumatate cu blitzul
integrat.

 

Ca accesoriu este disponibil un maner dedicat: Battery Grip BG-E3, ce gazduieste doua baterii de acumulatori NB-2LH sau 6 elemente tip AA (galvanice sau acumulatori).

 

Alte modificari si perfectionari:

 • Timpul de pornire a fost scurtat la 0,2 secunde
 • Timpul de expunere intre 30 si 1/4000 sec,
 • Timpul minim de sincronizare cu blitzul: 1/200 sec
 • Interfata pentru calculator tip USB 2.0
 • Viteza de scriere pe cartela a fost sporita de peste 3 ori
 • A fost imbunatatit geamul mat al vizorului
 • Compensarea expunerii poate fi efectuata in pasi de 1/3 sau 1/2 IE
 • Camera este insotita de software de prelucare: Digital Photo Professional, PhotoStitch, Zoom/Image Browser, EOS Capture si ArcSoft PhotoStudio.

1. Introducere | 2. Caracteristici tehnice | 3. Testare in teren | 4. Concluzii

 

 

Calin-Stefan Ragalie, Aprilie 2005.

Bookmark and Share

Comentarii:

Meierhofer - 06 Jun 2005, ora 11:56
Unde pot sa cumpar in romania ? La digitalmall.ro nu prea are interese si nici macar nu suna. Mai e in alta parte ?

mortu' - 07 Jun 2005, ora 22:26
Nu inteleg de ce mama "beepului" nu mai face nimeni reflexuri cu adevarat metalice( si prin urmare solide). Cred ca niste dimensiuni mai mari si un pic de greutate in ele nu strica deloc unui fotograf care se presupune ca a trecut de nivelul de butonar. In rest teoria suna bine.

Monoceros - 04 Sep 2005, ora 19:43
Adevarul este ca 350D-ul are mari probleme cu focalizarea (cel putin cu obiectivul EF-S 18-55), daca nu de la "noul" procesor digic II.

black - 17 Oct 2005, ora 23:17
piritul Ragalie Calin Stefan sa faca public o fotografie cum tine in mina un Canon 350D. Asteptam...

Calin-Stefan Ragalie - 26 Oct 2005, ora 17:35
Pentru Monoceros: in opinia mea, problemele cu focalizarea par sa tina mai degraba de luminozitatea mica a obiectivului din kit si nu de aparat. Folosesc frecvent un obiectiv Canon 70-200/4 L USM si camera focalizeaza practic instantaneu! Pentru black: Stimate domn, nu stiu cum procedezi dumneata, dar eu nu-mi permit sa fac o prezentare a unui aparat foto cu care nu am lucrat personal. Daca vei cerceta pe site-ul fotomagazin, vei vedea si alte prezentari de aparate, facute de mine. Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc, dar te asigur ca le-am testat inainte. Ideea cu o poza de-a mea, tinind in mana 350D-ul mi se pare hilara! Ma cunosti? Ma poti recunoaste intr-o fotografie? Apoi, de unde sti ca poza nu este trucata? Te informez ca pana in prezent, cu acest model de aparat am aproape 8.000 declansari. Pentru a te convinge singur eu iti propun altceva: trimite-mi adresa dumitale de e-mail si ti le voi expedia pe toate, pentru a studia exif-urile lor.

CrisTy - 05 Nov 2005, ora 09:33
Am un EOS 350D Rebel...nou... si im can da batai de cap ori Balansul de alb si mai ales cu nuantele...mie imi predomina in imagini nuanta de crem...si parca asi cere o intensitate mai mare a culorilor... in special de rosu si galben. Astept un sfat. Va multumesc

gabriel - 12 Nov 2005, ora 00:43
de curand am incercat si eu digital.primul aparat un eos 350d.comentariu.super!putin confuz cu balansul de alb.in rest imaginatie sa ai!la pretul pe care il are ofera foarte multe.ideal pt amatori si nu numai!

sorin roman - 22 Nov 2005, ora 11:48
dati-mi un sfat. care aparat sa aleg Nikon Coolpix 8800 s-au Canon EOS 350 D multimesc

dima silviu - 19 Jan 2006, ora 23:31
de curand am cumparat un canon 350D kit va rog sa ma ajutati sa il echipez cu unele componente utile mai in special un bli■ extern ,etc

Calin-Stefan Ragalie - 19 Jan 2006, ora 23:45
Silviu, exista in forumul Fotomagazin multe sugestii. Intra in Forum si cauta dupa criteriul "350D".

Maiutzul - 23 Jan 2006, ora 21:26
Regret cele declarate mai sus, m-am inselat cand am facut comentariul idiot de dinainte. Cer scuze d-lui Ragalie pe aceasta cale.

Andrei Culda - 29 Jan 2006, ora 23:25
Eu am un CANON 350D pot sa spun ca este Bun ... Sunt foarte multumit si am accesori la el.. Un tele 75-300 Si blitz CANON 580, Cu aceste accesorii pot sa spun ca in fata multor aparate sta in fata, iar la uni le da CLASA! Recomand tuturor macar un 350D Simplu daca nu pot sa isi permita si accesori la el!!!

catalin - 05 Mar 2006, ora 22:59
pot spune sa sunt un incepator in ale fotografiei... am lucrat pana acum cu un fuji E550 si as vrea sa-l schimb. oscilez intre fuji S9500 si canon 350D (sau rebel XT cum ii spun americanii)... ma puteti indruma in acest sens? apreciez la S9500 display-ul mobil (si pretul). va multumesc pentru raspunsuri.

Radu - 06 Mar 2006, ora 17:59
Pentru Cristy: In legatura cu balansul de alb ...si eu ma avut aceeasi problema, mai ales in casa, insa o rezolv in felul urmator: Fotografiez o coala A4 si apoi din Menu/2/Custom WB selectez imaginea respectiva si apas tasta SET. Apoi din meniu/2/White balance setez Custom. Daca fotiografiezi aceeasi coala de hartie vei vedea ca de data asta nu mai este crem ci alba.

Radu Cruceana - 06 Mar 2006, ora 18:18
Salutare sunt incepator in lumea DSLR-urilor taman ce mi-am cumparat un 350D, am trecut de etapa cu miscatul pozelor (am invatat sa il tin in mana) totusi parca multe din fotografii nu sunt destul de sharp ...am imprumutat f17-40 L si lucrurile parca sau mai imbunatatit ... Intrebare: Nivelul de sharpness depinde de iluminare sau distanta fata de subiect ? si cum ?

sorin oltenasu - 08 Mar 2006, ora 15:45
vreau sa cumpar asa ceva. am inteles ca el costa intre 3300 ron-3700ron.

nicu dragomir - 20 Mar 2006, ora 09:17
va rog frumos,spuneti-mi ,pentru un incepator(stiu f putin despre foto) este de preferat un nikon coolpix 8800 sau un canon eos 350d ?sau niciunul dintre ele si atunci folosesc un compact obisnuit?multumesc

Stanescu Valeriu - 01 Apr 2006, ora 22:50
Domnule Ragalie, va citesc articolele si sunt convins de competenta dvs. Ajutati-ma in urmatoarea problema: am un Canon EOS 350D (cumparat cu mari eforturi), dar imi face necazuri. Eu il setez, pe prioritate de diafragma (Av), la o anumita valoare, iar el imi face poze cu alta valoare de diafragma. De ex., eu vreau sa lucreze cu diafragma 4, citesc pe ecran ca a primit comanda, dar dupa ce declansez vad ca d-lui a binevoit sa lucreze cu 5,6. Este aparatul defect sau nu stiu eu sa lucrez cu el ? Cu stima, va multumesc.

Calin-Stefan Ragalie - 01 Apr 2006, ora 23:18
@Stanescu Valeriu - ar fi doua posibilitati a) o problema in obiectiv, care nu comunica corect parametrul diafragma si b) o eroare de afisare a aparatului. Indiferent de cauza, daca fotografia e corect expusa, problema este minora. Incercati cu alt obiectiv, eventual imprumutat. @ Nicu Dragomir - pentru un incepator, Nikonul ofera mai multe optiuni la un pret foarte convenabil. Canonul asigura performanta dar cu eforturi financiare mai mari.

Stanescu Valeriu - 02 Apr 2006, ora 11:40
Revenire. Domnule Ragalie, imi dau seama ca rolul dvs. de "mar de langa drum" nu este usor, dar sper sa aveti macar satisfactia de a fi util celor ca mine. Am folosit ambele obiective de care dispun: EF-S 18-55mm 3,5-5,6 II ║i EF-S 17-85mm 4-5,6 IS USM. In ambele cazuri, aparatul accepta ca prioritara diafragma maxima (3,5 respectiv 4) numai la unghiul de poza maxim. La unghiuri de fotografiere mai mici (de exemplu, la valoarea tele maxima) nu respecta preselectia diafragmei celei mai luminoase si lucreaza cu una mai mica. Daca apas butonul Info, aparatul imi comunica diafragma cu care a lucrat (alta decat cea aleasa de mine). Diafragmele maxime mi-ar trebui pentru portret-bust (pentru detasare de fundal). E neplacut, mai ales cand stiu ca sunt dator la CEC 5 ani pentru imprumutul primit pentru a-mi cumpara aparatura asta. Inainte de a cumpara aparatul am tot citit, am aflat si despre premiul TIPA, iar acum... necazuri. Despre numarul maxim de declansari garantat am aflat ulterior cumpararii. Ce ma mai sfatuiti (informati) ? Multumesc, urandu-va sanatate, timp si rabdare.

mihai - 05 Apr 2006, ora 18:52
d-le Stanescu Valeriu, "18-55mm 3,5-5,6" exact asta inseamna: la 18mm "deschiderea" maxima a diafragmei va fi 3.5, iar la 55mm acelasi maxim va fi 5.6... e absolut normal ca la "zoom" mai mare un obiectiv sa fie mai putin luminos, nu e nici un defect. mai informati-va si nu dati vina pe saracul aparat.

Stanescu Valeriu - 07 Apr 2006, ora 18:21
Coane Mihai, multumesc pt. ajutor. Exista o infinitate de lucruri pe care nu le cunosc. Ma salvez conducandu-ma dupa principiul romanesc "cine cere (=intreaba) nu piere, dar... nici nume bun nu are". Sanatate.

Tiberiu Micu - 09 Apr 2006, ora 15:49
Care e numarul maxim de declansari garantat pentru acest tip de aparat?

mihai - 15 Apr 2006, ora 18:21
imi pare rau daca am parut prea acid in comentariul dinainte :) din cate stiu eu 350d are 50 000 declansari garantate

sorin - 18 Apr 2006, ora 10:35
cum se poate pune data pe poza.. ca nu am reusit...

Aurel Mahu - 12 May 2006, ora 21:10
Sant in posesia unui EOS Rebel XT din 4 dec. 2005, si pot sa spun ca sant un norocos ca am softul PhotoShop Element 3 si sant multumit de el.

alex husaru - 18 May 2006, ora 17:10
Pt. dl. Stanescu Valeriu: parerea mea este ca subiectul pe care ati vrut sa-l fotografiati era prea luminos, in sensul ca pentru o expunere la f 4 aparatul ar fi trebuit sa seteze un timp de 1/8000, dar pentru ca 350 D nu stie decat 1/4000 solutia "adoptata" de calculatorul aparatului a fost sa inchida diafragma cu o treapta, lucru care i-a pemis sa foloseasca timpul 1/4000.

alex husaru - 18 May 2006, ora 17:22
Tot pt. dl. Stanescu Valeriu: retrag cele spuse mai sus. In urma unei lecturi mai atente am observat ca ati specificat modul de lucru Av. Subscriu la ce a spus mihai. Daca distanta focala folosita in momentul respectiv era 55, atunci deschiderea maxima posibila este 5,6 (presupunand ca aveti obiectivul din kit 18-55/f3,5-5,6)

Dani Andrei - 26 May 2006, ora 22:51
Aparatul e o mica fiara. Am stat in cumpana intre D50 si XT, si nu cred ca am gresit cu XT-ul. Desi constructia Nikon-ului este extraordinara, este in urma pe partea de senzor fata de XT. Zgomotul la ISO crescut este dovada. In legatura cu claritatea, distorsiunea, aberatiile de culoare, viteza de focalizare, deschiderea diafragmei etc... asta este treaba lentilei. XT-ul suporta practic toata gama de lentile Canon. Lentila stock este slaba, mai slaba ca cea de la D50. Montati o lentila decenta (EF-S 17-85 USM e bunicica, desi nu perfecta, si se vinde si ca Kit lentila+body). Printre neajunsurile XT-ului am observat coeficientul de multiplicare ridicat (1,6x) al distantei focale, ca si lucrul destul de dificil cu reglajele asociate butoanelor de directie. Altfel este un aparat rapid, mic, functional. Felicitari dl-ui Ragalie pentru review si poze.

cristina dobre - 18 Jul 2006, ora 13:59
am si eu o intrebare.mi-a cumparat un prieten canon eos rebel xt 350d din america, si nu am nici baterie nici memory card...e ok? trebuie sa mi le cumpar eu separat sau s-a facut o greseala??va rog spuneti-mi! merci

popa bogdan - 18 Jul 2006, ora 22:33
as avea o intrebare la d-voastra as vrea sa achizitionez un canon 350d ce ma sfatuiti sa fac sa-l cumpar fara obiectiv standard sau cu?.si daca fara sa-mi da-ti un sfat ce obiectiv sa-mi cumpar si de ce accesorii mai am nevoie mentionez ca sunt dispus sa platesc performanta .va multumesc

Dia Radu - 26 Jul 2006, ora 16:08
domnule ragalie, am exact aceeasi problema ca domnul stanescu valeriu> desi setez pe av o anumita valoare, cand declansez aparatul ia de la sine alte valori ale diafragmei. Mi-e greu sa cred ca e un defect al obiectivului. gresesc eu ceva?

Calin-Stefan Ragalie - 26 Jul 2006, ora 16:29
Probabil ca utilizati un obiectiv zoom a carui luminozitate scade o data cu trecerea catre focala lunga, de ex. f:3,5 - 5,6 Adica are diafragma 3,5 la focala scurta si 5,6 la focala lunga. Daca setati zoomul la focala lunga, evident ca cea mai mare diafragma de lucru este 5,6 si nu 3,5. Nici obiectivul si nici aparatul nu sunt defecte, este o problema de constructie. Daca ati folosi un obiectiv cu luminozitate constanta, de ex. Canon EF 24 - 70 f:2,8 L USM aceasta problema nu ar mai aparea.

codrut ion - 29 Jul 2006, ora 22:08
As dori sa stiu o parere autorizata, am de facut o alegere dificila, intre 350D si D50. Ma intereseaza exclusiv calitatea out of the camera a imaginilor luate. Din ce am vazut eu din galeriile de poze de pe net, nu am gasit nici o poza urata cu 350D-ul, pe cand cu D50 am vazut poze care parca erau facute cu un HP de 5 milioane. Nu inteleg cum de amatorii cu un 350D in mana fac poze crisp si vivid si cei cu D50 dau in bara. Mi-e clar ca calitatea senzorului si a digicului II este net superioara fata de a D50-ului, sorry to say. Deci, imi dati niste motive sa ma intorc spre D50 sau imi dati ok-ul sa iau camera mai "plasticoasa" si cu baterie la jumate dar cu rezultate excelente de fiecare data? Si ce-s cu zvonurile astea de fail AF? Tx!!

dan t - 03 Aug 2006, ora 18:44
cum pot afla numarul total de poze pe care lea facut un canon eos rebel xt ?

mitut cornel - 24 Oct 2006, ora 11:38
NU stiu ce sa cumpar, la aceiasi bani, Canonul EOS 350 Rbel sau Panasonic Lumix FZ30?? Va rog sa ma ajutati

Calin-Stefan Ragalie - 01 Nov 2006, ora 07:42
"La acelasi pret" probabil ca va referiti la aparat Canon EOS 350D si obiectiv 18-55mm. In aceasta situatie Panasonicul va ofera mai multa versatilitate, insa Canon-ul este baza care are practic posibilitati nelimitate de dezvoltare.

ovidiu lazar - 03 Dec 2006, ora 19:03
vreau sa aflu si eu mai multe despre HDR help me cu ce soft imi prelucrez pozele din AEB ?

popica marius - 05 Dec 2006, ora 23:27
Am un eos 3000 cu doua obiective dar cel de 35-80 este defect si caut un digital care sa aiba obiective potrivite pentru eos 3000 si viceversa. Poate sa ma ajute cineva?

Edy Ionescu - 07 Jan 2007, ora 22:53
ce blit extern i se potriveste lui canon 350D si cam la ce pret cam de 1200 Euro ce teleobiectiv cu cel mai mare zoom se potriveste

Calin-Stefan Ragalie - 07 Jan 2007, ora 23:12
Pentru blitzuri compatibile, accesati: http://www.bobatkins.com/photography/eosfaq/ex_speedlites.html Ce intelegeti prin "teleobiectiv cu cel mai mare zoom"?

Dorin Fechete - 03 Feb 2007, ora 20:07
Obiective Canon si compatibile ,pentru EOS 350D gasiti pe www.f64studio.ro ,la preturi foarte accesibile ,cu expediere in toata tara .Si eu de acolo mi-am cumparat blitul si alte accesorii foto ,iar deservirea a fost ireprosabila .

Popescu Florin - 07 Jun 2007, ora 22:01
Salutam , va rog mult , de unde sa iau un manual pentru un Rebel XT , si cam cat costa second hand , mi-a picat azi unul in mana si imi place ce am citit despre el , dar habar nu am cum se foloseste , pls !!!!

EMMA ELIADE - 27 Jun 2007, ora 11:45
sunt o pasionata a artei fotografice,as vrea sa-mi achizitionez un EOS 350D,de unde as putea sa-l iau ...din Romania...o adresa?ma ajuta cineva?:(

Sergiu Tot - 30 Jun 2007, ora 18:31
@EMMA ELIADE - Eu am intrat pe price.ro in sectiunea "Camere Foto & Video" si l-am gasit in mai multe magazine.

pandi adi - 24 Jul 2007, ora 14:31
as vrea sa stiu daca un 350D se preteay[ a fi folosit spre exemplu la un meci de gotbal, unde viteza este mare, iar lumina nocturnei nu este intotdeauna buna...

Calin-Stefan Ragalie - 24 Jul 2007, ora 19:30
@Pandi Andi: Canon EOS 350D nu este aparatul perfect pentru astfel de fotografii, desi obtine imagini utilizabile chiar si la ISO 1600.

vasile - 10 Aug 2007, ora 16:02
Daca puteti sa-mi spuneti si mie unde pot gasi un manual de utilizare pt Canon 350D.

Szekely Janos - 01 Sep 2007, ora 14:51
In cea ce priveste zgomotul de imagine, Care aparat este mai bun? Canon EOS 400D sau cel 350D. Am nevoie de un SLR si as prefera un sfat!!

Dorin Fechete - 03 Sep 2007, ora 22:05
Canon EOS 350D este mai reusit decat EOS 400D

Dorin Fechete - 03 Sep 2007, ora 22:09
cine doreste un manual de utilizare ,in limba romana ,pentru Canon EOS 350D ,sa ma contacteze pe mess : dorin69fe ESTE GRATUIT !!!

Munteanu Viorel - 29 Sep 2007, ora 11:45
id-ul ala de mess nu e valabil ... sunt interesat de manualul de utilizare in limba romana

Munteanu Viorel - 29 Sep 2007, ora 12:00
id-ul ala de mess nu e valabil ... sunt interesat de manualul de utilizare in limba romana

pricop dorel - 04 Nov 2007, ora 16:52
as vreau sa stiu cum aflu numarul de declansari efectuate cu un canon 350d, multumesc

jhon prav - 12 Sep 2008, ora 12:30
pe walmart.com costa doar 499 $. :)

Popescu Bruno - 05 Jun 2009, ora 19:43
Buna ziua. As dori sa-mi da-ti un sfat. Eu am un aparat digital Sony DSC-H50 achizitionat recent, la prima mana, si de curand mi s-a oferit ocazia sa cumpar un Canon Eos 350D second hand si in aceiasi bani. Nu sunt convins ca ar trebui sa renunt la Sony pt Canon-ul in cauza. Fac fotografii in format digital de peste 2 ani si este visul meu sa-mi cumpar un DSLR cu accente inspre profesional. Astept raspunsul d-voastra. Multumesc.

Calin-Stefan Ragalie - 05 Jun 2009, ora 20:50
@ Popescu Bruno: diferenta este foarte mare. Daca vei putea sa le tii o perioada pe amandoua, vei sesiza atat diferenta de calitate a imaginilor, cat si diferente majore in utilizare. Singura problema cu Canon EOS 350D este ca iti trebuie cateva obiective care sa acopere intervalul focal acoperit de obiectivul de la Sony.

cardone - 07 Oct 2009, ora 18:41
Buna, cine ma poate ajuta cu un manual de utilizare in limba romana pt canon EOS 350D, va multumesc, detin unul in limba franceza (tiparit nu alte formate)

Cristina Babii - 06 Nov 2009, ora 00:06
Bun─â! O ├«ntrebare pentru domnul C─âlin-┼×tefan: Canon EOS 350D + obiectiv Canon 18-55 IS la pre┼úul de 1200 lei, m├óna a doua vi se pare un pre┼ú acceptabil? A┼č vrea mult s─â ├«mi achizi┼úionez un aparat care s─â ├«l ├«ntreac─â pe Fuji S5800-le meu! Am citit multe lucruri bune despre Canon, dar a┼č vrea s─â ┼čtiu dac─â face banii! V─â mul┼úumesc!

Wbebe Iosif - 01 Nov 2013, ora 11:08
Am un aparat foto digital nou Canon EOS Rebel XT si nu stiu sa fac poze cu el. Nu stiu cum sa-l folosesc instructiunile sunt in limba engleza , Am incercat sa fac poze dar nu mi-au iesit intotdeauna se declanseaza si blitul ,nustiu butoanele toate ce rol au si cum sa-l setez penntru a-l folosi .Nu sunt fotograf si am primit acest aparat din SUA cu teleobiective 2 buc filtre si alte accesorii . daca cineva poate sa-mi spuna s-au trimite instructiuni in limba romana cum se poate folosi. Va multumesc

Calin-Stefan Ragalie - 01 Nov 2013, ora 17:44
Manuale in mai multe limbri (nu si in romana): http://www.canon-europe.com/Support/Consumer_Products/products/cameras/Digital_SLR/EOS_350D.aspx

Claudiu Ciurescu - 07 Apr 2014, ora 23:13
buna seara, sunt in situatia de a achizitiona un 350d second hand. ma puteti sfatui ce sa verific la prima vedere sau mai atent? sunt un incepator. Ca idee am citit ca teoretic nu se pot numara cadrele(cred ca asta e un detaliu important), precizez ca am gasit aparatul fara obiectiv doar body.

Bogdan N - 02 Apr 2015, ora 20:03
Buna ziua, am si eu o problema privind un DSLR Canon EOS 350D, l-am achizitionat de la un amanet pe data de 11 febr, iar acum o saptamana numai porneste. Mentionez ca baterie se incarca perferct, la fel se si descarca..8.4V baterie..ma poate ajuta careva ?

Rosenauer L. - 07 May 2015, ora 15:28
Buna seara. Pentru Bogdan N.. Am patit si eu ceva asemanator. Eu sunt din Craiova si am nr.mobil 0724506043 suna-ma sa vedemce simptome are. Poate...

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 14 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 16 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 17 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 17 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 19 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate