Foto tehnica

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

APARATE FOTO CU BURDUF

APARATE FOTO CU BURDUF
CAMBO - LEGEND 4' X 5'

Cambo Legend 4' x 5' este considerat in clasa aparatelor Large Format - "the Best Buy".
Toate acestea se datoreaza calitatilor constructive, care presupun posibilitati extinse de manevrare, materialelor foarte robuste din care este construit, cat si pretului avantajos recomandat de fabricant.Sasiul in forma de U este mult mai robust decit cele in forma de L si poate sustine mult mai bine back-urile digitale actuale relativ grele.
Are posibilitatea obtinerii tuturor miscarilor planurilor:" tilt", "shift", "swing", atit in planul obiectivului cit si in planul filmului.
Miscarile sunt foarte fine si precise obtinindu-se perspective uimitoare, nemaiintilnite la aparatele cu planuri fixe.
Mai mult Legend plus e dotat si cu sistemul "yaw- free" de mentinere al focusului in cazul miscarilor combinate ale planurilor.

 

Pentru agentiile de publicitate cu renume, existenta acestui tip de aparat in dotarea studioului este o necesitate care cantareste foarte greu in alegerea fotografului pentru lucrarile cu buget ridicat.

Kitul de baza se recomanda a fi dotat cu un obiectiv Schneider sau Rodenstock de 180mm considerat normalul pentru 4x5, 2 casete plan film, o rollcaseta 6x9, o caseta Polaroid, cablu de declansare obturator obiectiv, lupa pentru obtinerea clarului pe geamul mat, un geam Fresnel pentru o vizibilitate mai buna si eventual o mica valiza de transport.

Pret kit: 3535 EURO

Aplicatii: fotografia profesionala

CAMERE FOTO CU BURDUF
CAMBO - ULTIMA 35

Datorita aparitiei noilor SLR-uri digitale de mare rezolutie, Cambo a conceput un nou produs: ULTIMA 35.

O camera de calitate, cu burduf, cu acelasi proprietati de control al profunzimii de cimp si al planurilor de focusare al camerelor "Large Format"clasice, dar adaptata la aparatele SLR digitale tip 35mm de mare rezolutie, precum Nikon, Canon.

Obiectivele care au intrunit conditiile cele mai bune pentru a fi adaptate frontal au fost cele din gama Schneider Digitar care de curand au fost recalculate si optimizate pentru uz digilal. De asemenea pot fi folosite si unele obiective Rodenstock. Detinatorii de Haselblad si Mamiya RB au avantajul ca pot folosi obiectivele CF sau RB.

Cambo Ultima 35 poate fi folosita in functie de adaptoarele specifice la urmatoarele aparate: Nikon D1X, D100, Canon 1Ds, D10, FujiS2Pro, Kodak 14n.

Cambo va pune la dispozitie, noi adaptoare tip "bayoneta", pe masura ce vor aparea aparate SLR digitale mai performante, preconizandu-se o durata de viata pentru ULTIMA 35 de 20 de ani.
De asemenea Ultima 35 se poate transforma usor in clasicul 4' x 5' prin schimbarea elementelor din planul filmului, devenind astfel un produs indispensabil profesionistilor.Aplicatii: fotografia profesionala

Pret: 3800 EURO

Pentru alte detalii, puteti vizita www.simus.ro 

Bookmark and Share

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 13 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 15 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 16 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 16 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 18 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate