Prima pagina | Stiri | Despre fotografie | Dictionar foto | Flash | Foto pro | Foto tehnica | Foto tutorial | Fotolocatii | Fotomarket | Laboratoare | Resurse | Tips & Tricks

www.foto-magazin.ro
Realizat de fotografi, pentru fotografi.

 
  FAQFAQ  SearchCauta in Forum   MemberlistLista Membrilor   UsergroupsGrupuri de Utilizatori   RegisterInregistrare 
  ProfileProfil   Log in to check your private messagesMesaje Personale   Log inLog in 
Concurs de Fotografie InnerSound New Arts Festival

 
Post new topic   Reply to topic    www.foto-magazin.ro Forum Index -> Expozitii si concursuri
View previous topic :: View next topic  
Author Message
degetica
Level 4 Forum User
Level 4 Forum User


Joined: 24 Feb 2006
Posts: 443


PostPosted: Aug 08, 2014 9:45 am    Post subject: Concurs de Fotografie InnerSound New Arts Festival Reply with quote

Buna ziua!
Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Arte Noi INNERSOUND care se va desfășura între 17 și 20 septembrie 2014 la ArCuB, Universitatea Națională de Muzică din București, InSpayer Batiștei, Modulab, precum și în alte spații neconvenționale din Capitală, îi invită pe tinerii artiști fotografi să-și înscrie lucrările în concursul de fotografie care are loc în cadrul Festivalului.

Fotografiile selectate vor fi expuse timp de o lună, în clubul InSpayer Batiștei. Câștigătorul Locului I va beneficia de un interviu realizat de revista de artă Modernism.ro, care va publica, de asemenea, portofoliul acestuia.
Fotografii pot trimite organizatorilor propunerile pentru concurs până la data de 15 august 2014 prin transfer electronic (Dropbox sau Wetransfer) la adresa innersound.festival@gmail.com. Proiectul trebuie să conțină 5 până la 8 fotografii, în format jpg, latura lungă 1000 px, rezoluție 72 DPI. Candidatura trebuie să includă un CV sau o biografie și o scurtă prezentare a proiectului.

Juriul concursului de fotografie este format din: Cosmin Bumbuț, fotograf, Gyuri Ilinca, fotograf, co-fondator Școala de Poetică Fotografică din București, Șerban Mestecăneanu , fotograf, director Salonul de Fotografie București, Lucian Muntean, fotograf și editor modernism.ro, Sabina Ulubeanu, compozitoare, fotograf, co-director al Festivalului Internațional de Arte Noi InnerSound.

Proiectele fotografice înscrise în concurs trebuie să aibă ca punct de pornire tema acestei ediții a Festivalului: Vortex. Desprinsă din actualitatea lumii în care trăim, unde ritmul accelerat și dezvoltarea continuă sunt dominante, tema festivalului este o invitație la curaj și la inovație. Spirala ritmului accelerat în care trăim devine pentru artiști sursă de inspirație, creativitate și o cale de transmitere a emoției.

Mai multe detalii aici:
http://www.romaniapozitiva.ro/bucuresti/concurs-de-fotografie-in-cadrul-festivalului-international-de-arte-noi-innersound-inscrierile-sunt-deschise-pana-la-15-august/
_________________
De la musique avant toute chose.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.foto-magazin.ro Forum Index -> Expozitii si concursuri All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum