Prima pagina | Stiri | Despre fotografie | Dictionar foto | Flash | Foto pro | Foto tehnica | Foto tutorial | Fotolocatii | Fotomarket | Laboratoare | Resurse | Tips & Tricks

www.foto-magazin.ro
Realizat de fotografi, pentru fotografi.

FAQFAQ SearchCauta in Forum MemberlistLista Membrilor UsergroupsGrupuri de Utilizatori RegisterInregistrare
ProfileProfil Log in to check your private messagesMesaje Personale Log inLog in
PadinaFest

 
Post new topic   Reply to topic    www.foto-magazin.ro Forum Index -> Foto-scoala
View previous topic :: View next topic  
Author Message
csr
Site Admin
Site Admin


Joined: 20 Feb 2004
Posts: 4250


PostPosted: Jul 29, 2011 11:50 am    Post subject: PadinaFest Reply with quote

Ne vedem la Padina Fest!
A inceput numaratoarea inversa pentru Padina Fest. Cu totii asteptam cu nerabdare sa ajungem pe Platoul Padina pentru a ne intalnii cu cei care iubesc muntele si natura, aventura, sporturile extreme, muzica si fotografia.Pentru acestia din urma am pregatit un program de workshopuri, pentru a da tuturor sansa sa surprinda cat mai bine in imaginile lor frumusetile lumii care ne inconjoara.
Astfel in timpul drumetiile scurte care vor fi organizate in cadrul festivalului aveti sansa sa participati la cursurile de baza in fotografie, care va vor introduce in fotografie, va vor arata primele aparate de fotografiat si primele fotografii. Veti putea afla mai multe despre aparatul de fotografiat si accesoriile ce ne ajuta sa ne imbunatatim calitatea imaginilor si veti putea afla mai multe despre fotografia de peisaj si macro, atat parte teoretica cat si practica.
Cei care se descurca cu aparatul foto au sansa, in cadrul workshopurilor de fotografie sportiva sa intre in detalii, sa descopere cum trebuie sa fie pregatita o sesiune foto de sport, care sunt setarile aparatului foto, care sunt cele mai bune unghiuri sau ce mai buna incadrare sau cum se transmite prin imagini atmosfera sportului la care se fotografiaza. Veti putea sa faceti fotografii la activitati precum Treasure Hunt, Military Camp, rapel, tiroliana, catarare si prim ajutor.

Iar pentru toata lumea, fotografi sau nu, dar care au imortalizat acela mai frumoase clipe de la Padina Fest, organizam un concurs foto cu premii constand in genti de la National Geographic. De altfel, National Geographic Bags, partenerul Photosetup, va pune la dispozitie celor prezenti la Padina o serie de genti si rucsacuri foto cu preturi speciale.
Suficiente activitati pentru a petrece 5 zile pline de aventura si distractie la Padina, alaturi de prieteni si voie buna.
Photosetup
office@photosetup.ro

http://www.padinafest.ro/#/noutati
http://www.photosetup.ro/index.php?m=event&o=view&event_id=23
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.foto-magazin.ro Forum Index -> Foto-scoala All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum