Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Nikon a aniversat 3 ani de prezenta oficiala in Romania

Georgian Dobre (PR Nikon) in dialog cu Simion Buia

 

Demult, foarte demult, cand preocuparile mele legate de fotografie deveneau intense, imi amintesc ca un fotoreporter german mi-a spus: "Cand ai un Nikon F4 atarnat de gat nu mai trebuie sa spui ca esti fotograf profesionist". La vremea respectiva cumparasem un Nikon si un Canon, sa vad cu care ma obisnuiesc mai bine. Datorita obiectivelor rapide si a modului de utilizare - am ales cel din urma brand. Imi deservea mai bine activitatile fotografice, cu precadere cele legate de fotografia de fashion si arhitectura, pe care o realizam utilizand obiective manuale Tilt&Shift. Nikon a tacut multa vreme in acest segment, insa odata cu lansarea modelelor D3 si D300, impreuna cu cateva flashuri performante (chiar daca se supraincalzesc deseori) - brandul faimos a reinviat. Cu brio! L-am simtit si la aniversarea de 3 ani. Felicitari!

Simion Buia: Nikon este in portofoliul SKIN de 3 ani. Care sunt realizarile, prin prisma cifrelor de afaceri?
Georgian Dobre: Pana acum 3 ani Nikon nu insemna aproape nimic pe piata romaneasca. Nu exista un distribuitor autorizat, iar produsele Nikon erau foarte greu de gasit in magazinele de specialitate. Din momentul in care SKIN a devenit distribuitor unic Nikon in Romania lucrurile au inceput usor-usor sa se aseze pe un fagas normal: produse cu garantie onorata la un centru de service local, autorizat de Nikon, disponibilitate a produselor in acelasi timp cu restul pietelor europene, preturi aliniate celor europene, uneori chiar mai mici in cadrul diverselor promotii. La inceputul anului 2009 a venit momentul lansarii comunitatii nikonistilor, prima comunitate foto de brand din Romania. Toate acestea ne-au adus la momentul de astazi, in care Nikon este lider in Romania atat pe piata aparatelor foto DSLR, cat si pe cea a compactelor, cu o cota de piata totala de aproape 50%.

 

Nikon_trei_ani_1.jpg

 

Nikon_trei_ani_2.jpg

 

S.B. Ce personalitati au participat la evenimentul de 3 ani, cati fotografi profesionisti si invitati au privit spectacolul de la Circul Globus si daca a avut succesul scontat?
G.D. Printre personalitatile participante trebuie amintiti Directorul General Nikon BV, Masaaki Asai, si Product Manager-ul Consumer SLR Nikon Europe BV, Jordi Brinkman. Au participat in total mai mult de 500 de invitati, care au avut parte de un show unic. Dupa intensitatea aplauzelor si a comentariilor favorabile de pe blogurile fotografilor participanti credem ca a fost un eveniment de succes.

 

Nikon_trei_ani_10.jpg

 

Nikon_trei_ani_5.jpg

 

S.B. As dori sa transmiteti un mesaj pentru utilizatorii Nikon din Romania.
G.D. : Am dori sa multumim toturor utilizatorilor Nikon din Romania. Ei sunt de fapt eroii acestei aniversari de 3 ani, cei care ne-au adus unde suntem astazi. Le promitem ca vom continua sa imbunatatim serviciile pe care le oferim si vom incerca sa avem preturile si promotiile cele mai bune din Europa. Suntem deja primiul brand de pe piata romaneasca ce ofera 3 ani de garantie pentru aparatele foto DSLR si pentru obiective. Dorim si in continuare sa ramanem pe primul loc nu numai in vanzari, dar si la calitatea serviciilor pe care le oferim.

 

Nikon_trei_ani_3.jpg

 

Nikon_trei_ani_6.jpg

 

Vineri, 17 septembrie 2010, a avut loc la Circul Globus din Bucuresti evenimentul Nikon "3 ani". Mai mult de 500 de invitati au participat la aceasta aniversare, plina de surprize, muzica si momente spectaculoase de circ, printre ei numarandu-se Directorul General Nikon Europe BV, Masaaki Asai, Product Manager-ul Consumer SLR Nikon Europe BV, Jordi Brinkman, precum si dealeri Nikon din intreaga tara, reprezentanti ai presei, fotografi profesionisti si membrii ai comunitatii nikonistilor. Pentru utilizatorii Nikon a fost o ocazie unica de a intra in contact direct cu cei care produc si distribuie aparatele foto si obiectivele pe care le utilizeaza.

 

Nikon_trei_ani_9.jpg

 

Nikon_trei_ani_4.jpg

 

In cadrul evenimentului, Directorul General SKIN, Camil Perian, a anuntat prelungirea perioadei de garantie la 3 ani pentru aparatele foto DSLR si pentru obiectivele Nikon achizitionate dupa data de 1 septembrie 2010. "Aceasta este o premiera in tara noastra, Nikon fiind primul brand de pe piata foto locala care ofera 3 ani de garantie pentru produse achizitionate din Romania", a declarat acesta. Pentru a beneficia cel de-al treilea an de garantie utilizatorii trebuie sa isi inregistreze aparatul DSLR sau obiectivul cumparat dupa 1 septembrie 2010 pe www.nikonisti.ro.

 

Directorul General Nikon Europe BV, Masaaki Asai, a felicitat SKIN pentru rezultatele obtinute in acesti primi 3 ani de existenta in Romania, in care Nikon a devenit lider pe piata foto din Romania, atat pe segmentul DSLR, cat si pe cel al aparatelor foto compacte. De asemenea, a multumit utilizatorilor Nikon din Romania, fara de care aceasta ascensiune impresionanta nu ar fi avut loc.

 

Nikon_trei_ani_7.jpg

 

Nikon_trei_ani_8.jpg

 

SKIN a tinut, de asemenea, sa multumeasca fanilor brandului Nikon printr-un moment special: premierea a 5 membrii marcanti ai comunitatii nikonistilor, precum si a presedintelui Asociatiei "Bucurestiul meu drag". In acest fel importatorul oficial Nikon a dorit sa sublinieze importanta utilizatorilor si sa ii recompenseze pentru consolidarea primei comunitati fotografice a unui brand foto din Romania.

 

Invitatii au avut parte si de prezentarea in premiera a celor mai noi aparitii Nikon, realizata de Jordi Brinkman, Product Manager Consumer SLR Nikon Europe BV. Cei prezenti au putut vedea pentru prima oara aparatul foto compact COOLPIX P7000, aparatele DSLR Nikon D3100 si D7000, obiectivele NIKKOR 35mm f/1.4, 85mm f/1.4, 24-120mm f/4, 28-300mm f/3.5-5.6 si blitul SB-700. Prezentarea a cuprins specificatiile cheie ale fiecarui produs, inovatiile introduse, precum si fotografii si filme de prezentare ale produselor.

 

Despre Nikon
Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament foto din lume, cu o traditie de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat in 1948. Nikon s-a impus pe piata de-a lungul timpului prin calitatea deosebita a produselor, acestea reprezentand astazi alegerea predilecta a fotografilor profesionisti din intreaga lume.
www.nikonisti.ro

 

Despre SKIN
SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri, electroshop-uri si magazine online din Romania. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor 3D Connexion, Altec Lansing, Bluestork, Iriver, Lexar, iRobot, Leadtek, Nikon, Sitecom importator si distribuitor pentru A-DATA, Epson, JVC, Logitech, MSI, Philips si Toshiba.
www.skin.ro

 

Fotografii realizate de
Radu Grozescu

Foto-Magazin.ro
septembrie 2010

 

Bookmark and Share

Comentarii:

Ion Sanduloiu - 23 Sep 2010, ora 09:06
Le urez succes! Eu sunt utilizator de Canon, dar atat brandul utilizat de mine cat si Nikon au plusuri si minusuri in diverse planuri, asa ca este o simpla alegere a tehnicii care ti se potriveste mai bine...

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate