Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Romania, esti frumoasa! - concurs de fotografie pentru studenti

PROMO

Cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenta la nivel mondial, L'Oréal Romania a lansat un proiect dedicat studentilor constand intr-un concurs de fotografie cu tema "Romania, esti frumoasa!".

Prin lansarea proiectului "Romania, esti frumoasa!", L'Oréal Romania cauta sa descopere si sa prezinte frumusetea prin ochii oamenilor, sa le dezvolte mandria de tara si sa aduca schimbare in viata a 100 de tineri studenti care vor primi, ca premiu, burse private in valoare totala de 200.000 RON. Proiectul se va incheia in luna decembrie, printr-o expozitie.

loreal_02.jpg

Desfasurarea concursului:

1. "Romania, esti frumoasa!" se desfasoara in spatiul online. Studentii se pot inregistra pe un site dedicat special acestui eveniment, www.loreal100.ro, pana pe data de 31 august.

2. Studentii pot intra in concurs publicand cel putin o fotografie care sa prezinte frumusetea Romaniei, in cel putin una dintre categoriile: - Peisajele noastre - Arhitectura noastra - Oamenii nostri - Obiecte de langa noi - Alte frumuseti (inclusiv fotografie de strada, animale, traditii)

3. Toate fotografiile vor putea fi vazute si votate de publicul larg pe site.

4. Un juriu format din profesionisti, experti in frumusete, persoane marcante din Romania vor lua parte la procesul de votare. Membrii juriului sunt: Alexandru Abagiu (make up artist), Marius Baragan (fotograf), Mihaela Glavan (fashion stylist) , Florin Noje (hair stylist), Carol Capita (profesor universitar), Richard Matalon (Director General L'Oréal).

5. Voturile vizitatorilor site-ului vor avea o pondere de 20% in clasamentul final.

6. Inscrierile in concurs se incheie pe 30 august. In luna decembrie, L'Oréal Romania va inaugura o expozitie cu fotografiile castigatoare.

Aniversarea Centenarului L'Oréal este un act de generozitate.

loreal_01.jpg

Aniversarea Centenarului L'Oréal reflecta, la scara larga, angajamentul pe termen lung, strategic si autentic de a darui inapoi comunitatii, printr-un act de generozitate.

Pe 4 iunie, in toata lumea, fiecare tara din grupul L'Oréal Group a dezvaluit oficial proiectul sau de generozitate, lansat special pentru a sarbatori acest moment important.

"Ne-am dorit sa transformam Centenarul in ocazia de a impartasii cu comunitatea si de a permite filialelor noastre din lumea intreaga sa fie responsabile social. Fiecare filiala sustine astfel un proiect de generozitate cu scopul de a ajuta in mod eficient comunitatile din lumea intreaga " declara Jean-Paul Agon, Director General L'Oréal.

 

L'Oréal Romania S.R.L.
iunie, 2009
Foto-Magazin.ro
Bookmark and Share

Comentarii:

Radu F - 28 Jun 2009, ora 10:21
atentie la regulament. am auzit ca ar fi o clauza prin care isi pot insusi fotografiile chiar daca nu sunt castigatoare si le pot folosi. cine vrea sa faca acte de caritate...sa participe.

Mihai Untescu - 02 Jul 2009, ora 10:39
Si inca o problema: pot modifica regulamentul oricand doresc...

Mihai Zegrea - 29 Jul 2009, ora 00:23
Am o nelamurire referitoare la expertii in frumusete din juriu exista o scoala de calificare in frumusete? sau se "CALIFICA LA LOCUL DE MUNCA" Oare ce cod CAEN o fi avand specialitatea asta ? Or fi filosofi ca frumosul, uratul sunt categorii filosofice.

Raluca Agasanu - 07 Oct 2009, ora 15:43
Doar pentru studenti? Eu sunt "vesnica studenta", adica am multe scoli si nici o universitate si 28 de ani de munca. Da, 28 de ani de munca. Muncesc de la 18 ani, dupa Revolutie avand si doua-trei job-uri intr-un an. Am inceput luni, 5 octombrie, un curs de fotografie la Sala Dalles. Pot sa particip si eu la concurs in ciuda anilor pe care ii am? Va multumesc pentru raspuns.

Raluca Agasanu - 14 Oct 2009, ora 14:28
Pentru Radu F - bun comentariu, ai dreptate. Chiar daca as fi fost studenta nu as fi participat. Ma intereseaza sa invat, nu sa particip la concursuri.

Alix Alix - 12 Nov 2009, ora 20:47
concurs de 2 bani... nici macar de 2 lei.... regret k am participat.... n-am sa mai fac greseala asta :D k premiile ajung tot la cine vor ei....

alexandra r - 23 Nov 2009, ora 23:02
s-au afisat undeva numele castigatorilor? pe site scrie 22 noiembrie!...si deja suntem in 23 !hm

Stefana Stefan - 16 Jan 2010, ora 19:37
imi pare rau ca am participat chiar daca sunt una din castigatoari....:( regulamentul e aiurea,il modificau cand vroiau ei...si asa mai departe....

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate