Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Manfrotto - un brand original

 

PROMO

 

Este deja cat se poate de cunoscut si in Romania, la fel ca si in intreaga lume, faptul ca numele Manfrotto inseamna garantia calitatii de mai bine de 38 de ani, inseamna produse concepute de profesionisti pentru profesionisti, inseamna perioade lungi de cercetare, de conceptie si de design impecabil.

 

manfrotto_01.png

 

Trepiedele foto si video Manfrotto sunt supuse la perioade lungi de testari inainte de a ajunge pe piata, avand astfel garantia functionalitatii din punct de vedere tehnic 100% deorece Manfrotto stie cat este de importanta calitatea unui trepied foto sau video pentru un utilizator profesionist in surprinderea momentului.

 

Premii obtinute
Manfrotto inseamna combinatia perfecta intre echilibru, functionalitate, calitate si design. Acesta este si motivul pentru care Manfrotto a fost recompensat in multe randuri cu premiile TIPA pentru diferitele sale produse, dintre care amintim aici:

 

manfrotto_02.jpg
In 2007 - Premiul TIPA pentru cel mai bun accesoriu foto din Europa dedicat trepiedului 190XPROB. Inovatia la acest trepied o aduce pozitionarea coloanei verticale pe orizontala in doar secunde printr-un sistem care apartine doar firmei Manfrotto.
manfrotto_03.jpg
In anul 2008 un alt model de trepied foto - 055XPROB a fost recompensat de catre revista cunoscuta - Professional Photographer cu premiul
2008 Hot One Award in categoria - Tripod or Camera Stand category.
TIPA AWARD FOR BEST INNOVATIVE DESIGN IN EUROPE - 2008
Tot in 2008, Manfrotto a obtinut premiul TIPA pentru cel mai inovativ design din Europa pentru produsul Modo Steady.
manfrotto_04.jpg
In 2006, revista de prestigiu - Videomaker a acordat firmei Manfrotto un premiu pentru cel mai inovativ produs pentru Monopiedul video 560B.
manfrotto_05.jpg
Tot in 2006, editia din Ucraina a revistei Digital Photographer a desemnat trepiedul din carbon+magneziu 190MF4 ca fiind cel mai bun trepied al anului 2006.

 

Manfrotto pe cele mai inalte culmi
De asemenea, Manfrotto sprijina comunitatea fotografilor profesionisti prin diferite actiuni din care amintim doar cateva:
- Cliff Guy in expeditia din Australia in 2008 www.cliffguy.com.au/
- Simone Moro, alpinistul italian care a realizat un extarordinar documentar fotografic "Viata la 8000 m" cuprinzand fotografiile realizate in toate expeditiile sale la 8000m altitudine
- Giorgio Perottino - celebrul fotograf italian de presa acreditat pentru a participa la Euro 2008 si la J.O. de la Beijing.
- Simone Moro si Denis Urubko alpinisti celebri - vin cu povesti si poze noi din Makalu.

manfrotto_06.png

 

Manfrotto castiga in februarie 2007 batalia legala impotriva copiilor chinezesti
Trepiedele Manfrotto atat cele din aluminiu cat si cele din carbon au fost in ultimii 4 ani copiate de catre diverse fabrici din China. In incercarea de a stopa plagiatul, Manfrotto a actionat in instanta o firma producatoare din China, castigand batalia legala impotriva chinezilor prin pronuntarea sentintei in favoarea firmei Manfrotto in februarie 2007.
Insa ca orice alte copii, aceste produse nu se pot ridica la standardele de calitate obtinute de catre Manfrotto in cei 38 de ani de existenta, de aceea, Manfrotto avertizeaza cumparatorii sa aleaga cu grija atunci cand se hotarasc sa achizitioneze un trepied foto sau video.

Prin achizitia unui produs Manfrotto, alaturi de faptul ca achizitioneaza un produs original, clientii au garantia calitatii si a functionalitatii produselor care poarta numele si logo-ul Manfrotto.

Intra pe site-ul posesorilor de Manfrotto pentru a-ti impartasi impresiile: experience.manfrotto.com. Aici poti schimba impresii, iti poti exprima opiniile, poti afla cum sa obtii un maxim in utilizarea trepiedului foto.

 

Simus Trading
Reprezentant Manfrotto in Romania
Bookmark and Share


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 13 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 15 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 16 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 16 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 18 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate