Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Expozitia fotoclubului Szolnok Ungaria

Desi suntem in perioada vacantelor, Clubul Fotografic Nufarul din Oradea continua sa ofere publicului oradean si vizitatorilor orasului nostru, diferite expozitii de arta fotografica. Din cauza solicitarilor artistilor fotografi si ale diferitelor societati fotografice, organizatorul expozitiilor a fost nevoit sa organizeze aceste manifestari la intervale de doua saptamani.


In acest context, urmatoarea expozitie care va fi instalata pe simezele Galeriei Foto Art din Oradea va fi alcatuita din lucrarile artistilor fotografi din cadrul Fotoclubului "JASZKUN" din Szolnok, Ungaria.Szolnok_01.jpg


Expozitia jubiliara organizata cu ocazia aniversarii a 25 de ani de existenta a Fotoclubului a fost alcatuita din 75 de fotografii alb-negru si color, realizate de 24 de artisti fotografi din tara vecina. Lucrarile expuse au o tematica variata, si cuprind aproape toate genurile artei fotografice - portret, peisaj, eseu, nud, reportaj etc.Szolnok_02.jpg


Fotoclubul JASZKUN a fost fondat in anul 1980, si intre timp a devenit unul din cele mai active si dinamice fotocluburi ale Ungariei. Datorita acestui Fotoclub, in orasul Szolnok au fost organizate o serie de manifestari nationale si internationale.


Fotoclubul NUFARUL din Oradea colaboreaza cu Fotoclubul JASZKUN din Szolnok din anul 2003. In cadrul acestei colaborari, in Galeria de Arta din Szolnok a fost organizata o expozitie reprezentativa cu lucrarile artistilor fotografi din Oradea. Artistii fotografi din Szolnok vor expune la Oradea pentru a doua oara, prima expozitie reprezentativa a Fotoclubului JASZKUN fiind organizata aici in anul 2004.


Vernisajul expozitiei va avea loc vineri, 17 august 2007, la ora 10:00, in prezenta unor artisti din Szolnok. La vernisaj sunt invitati sa participe toti iubitorii artei fotografice. Lucrarile vor prezentate publicului de catre artistii fotografi Holocsi Kalman si Zavadnik Zoltan, iar expozitia va fi vernisata oficial de artistul fotograf Stefan Toth A.FIAP, presedintele fondator al Clubului Fotografic NUFARUL din Oradea. Momentul muzical va fi sustinut de artistii Cvartetului "VARADINUM".


Expozitia artistilor fotografi din Szolnok, organizata in cadrul proiectului cultural "ORADEA, PUNTE SPRE LUME...", in parteneriat si sub inaltul patronaj al PRIMARIEI MUNICIPIULUI ORADEA si cu sprijinul sustinatorilor permanenti: Cvartetul VARADINUM, Hotelul VULTURUL NEGRU, Galeria VINURILOR, DURAN'S, Tipografia OFFSETPRINT, ASTON COM, STEPHANY si "WEBER&CO IMPEX" SRL Oradea va ramane la dispozitia publicului vizitator pana in data de 30 august 2007, in zilele lucratoare, intre orele 8:00-18:00.
Intrarea este gratuita.Clubul Fotografic NUFARUL Oradea
august, 2007
Foto-Magazin.ro

Bookmark and Share

Comentarii:

Sergiu Aursulesei - 17 Aug 2007, ora 14:32
Ar fi bine ca fotoclubul "Nufarul" si conducerea acestuia sa se gandeasca la cresterea calitatii expozitiilor prezentate.

Lucian E. - 21 Aug 2007, ora 12:34
De aceeasi parere cu Sergiu, toti se grabesc azi sa faca expozitii si grupuri foto, tocmai de aceea calitatea fotografiilor a scazut. Graba strica treaba.

ozolin dusa - 27 Aug 2007, ora 14:20
Cand aud despre "cresterea calitatii", imi vine sa zic "hei rup"... Dragi prieteni mai tineri, notiunea de Fotoclub probabil ca va este straina. Sau, nu o puteti intelege. Din pacate, in Romania, la ora actuala, fotocluburile cu adevarat valoroase le putem numara pe degetele unei singure maini: EXDECO-Brasov, MURESUL-Tg. Mures, ORIZONT-Sibiu si NUFARUL din Oradea. Care este si cel mai activ. Ele sunt cele care continua "parfumul" fotografiei de dinainte de 1989, aceea despre care voi va incapatanati sa spuneti ca n-a existat. De 20 si ceva de ani ma incapatanez sa fac fotografie singur. Acum regret zilele pe care le-as fi putut petrece ca membru al unui fotoclub, cu toata nebunia excursiilor de creatie, cu vraja expozitiilor de grup, cu bucuria de a afla ceva nou de la colegii mei mai in varsta, sau, de ce nu, mai tineri. Un FOTOCLUB este ca un camin pentru copiii fotografi. Incercati sa-l cautati pe Stefan Toth la Oradea, sa discutati cu el, si apoi veti putea intelege ceea ce, si eu, la un moment dat, n-am inteles...

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate