Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Expo foto Aristeidis Kontogeorgis la Oradea

Incepand din data de 3 august, publicul din Oradea va avea posibilitatea de a viziona timp de doua saptamani o interesanta expozitie de arta fotografica din Grecia.
De aceasta data, pe simezele Galeriei Foto Art vor fi expuse lucrarile artistului fotograf Aristeidis Kontogeorgis din Atena, care in anul 2006 a avut posibilitatea de a fotografia din elicopter muntele sfant al Greciei - Muntele Athos.
In cadrul celor 80 de fotografii color, artistul fotograf ne prezinta acest monument intr-o forma neobisnuita, din perspectiva aeriana, oferind privelisti deosebite cu ocazia vizionarii expozitiei.Athos_01.jpg


Vernisajul expozitiei va avea loc vineri, 3 august 2007, la ora 10:00, in Galeria Foto Art din Oradea, in prezenta autorului. Organizatorii manifestarii ii invita la vernisaj pe toti iubitorii artei fotografice.
La vernisaj a fost invitat sa participe si ambasadorul Greciei la Bucuresti, dl. Athanassios Pendoulis si viceprimarul municipiului Oradea, doamna Biro Rozalia.
Lucrarile vor fi prezentate publicului prezent la vernisaj de criticul de arta dr. Ramona Novicov, iar expozitia va fi vernisata oficial de artistul fotograf Stefan Toth A.FIAP, presedintele fondator al Clubului Fotografic "Nufarul" din Oradea.
Momentul muzical va fi sustinut de artistii Cvartetului "Varadinum" din Oradea.Athos_02.jpg


Expozitia artistului fotograf Aristeidis Kontogeorgis este organizata in cadrul proiectului cultural "Oradea, punte spre lume...", in parteneriat si sub inaltul patronaj al Primariei Municipiului Oradea si cu sprijinul sustinatorilor permanenti: Cvartetul Varadinum, Hotelul Vulturul Negru, Galeria Vinurilor, DURAN'S, Tipografia Offsetprint, Aston Com, Stephany si "Weber&Co Impex" SRL Oradea.
Expozitia va ramane la dispozitia publicului vizitator pana in data de 16 august 2007, in zilele de lucru, intre orele 8:00-18:00. Intrarea este gratuita.Athos_03.jpg


Aristeidis Kontogeorgis s-a nascut in 1960, in Insula Tinos din Grecia. A studiat arta, istoria artei si stiintele politice la Universitatea Illinois de Nord din SUA.
A publicat multe albume de fotografie, carti, cd-uri si a scris multe articole pentru intalniri internationale, conferinte si ziare. A organizat pana in prezent 25 de expozitii personale de fotografie in diverse galerii si muzee din Europa, si a participat la zeci de expozitii de grup cu ocazia saloanelor internationale si a festivalurilor din Grecia si din strainatate.
Din 1989 preda (ca asistent universitar) la Facultatea de Arta Grafica si Design a Institutului de Educatie Tehnologica din Atena, la departamentele de fotografie, arte grafice si conservare a antichitatilor si operelor de arta.


Artistul fotograf Aristeidis Kontogeorgis se afla pentru prima data in Romania.


Galeria de imagini - >Clubul Fotografic "Nufarul" Oradea
August, 2007
Foto-Magazin.ro

Bookmark and Share

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate