Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Concursul de fotografie GENERATIA MEA


Fondul ONU pentru Populatie - Romania a vernisat in data de 7 noiembrie, la Hotelul Crowne Plaza, expozitia de fotografie "Generatia mea".


Expozitia este formata din imaginile castigatoare la concursului de fotografie "Generatia mea" si reflecta frumusetea si unicitatea Romaniei, o tara cu oameni de toate varstele, activi, demni si optimisti.


In deschiderea evenimentului, Dr. Peer Sieben, reprezentatul Fondului ONU pentru Populatie in Romania, a declarat: "Ne aflam aici, in aceasta seara, pentru a ne reaminti ca populatia unei tari este formata din indivizi, oameni de varste si cu personalitati diferite, persoane cu idealuri si aspiratii si ca, orice masuri vor fi luate in viitor pentru a rezolva problemele de populatie ale Romaniei, trebuie sa fie luate tinand cont de drepturile fiecaruia".


Concursul de fotografie a fost organizat de UNFPA cu ajutorul partenerilor media: 24 FUN, Centrul pentru Jurnalism Independent, Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie, Euractiv.ro, FotoMagazin.ro, Hotnews.ro, Liternet.ro si Regia Autonoma de Transport Bucuresti.


Pentru concurs au fost primite peste 1200 de fotografii. Juriul a fost format din Karina Knapek, fotojurnalist, Dragos Parvulescu, fotograf, si echipa UNFPA.


Cu ocazia vernisajului au fost acordate distinctii celor 28 de fotografi selectati in faza finala a concursului: Anelise Teodora Salan, George Enache, Constantin Cristian Roman, Dragos Ludusan Sorin Onisor, Dan Andrei Balan, Alexandru Dan Boghian, Tudor Brandusoiu, Valentin Florin Besciu, Gabos Albin, Petru Solca, Adrian Molnar, Andrei Iancu, Constantin Pavli, Dan Scutaru, Gabriela Sauciuc, Stelian Draghici, Bogdan Stancescu, Stefan Tanase, Cristian Chitaru, Anca Stanciu, Czintos Odon, Noemi Mezei, Adrian Ivanov, Petru Robert Sabareanu, Dana Zaharia, Romulus "Ioan Nicolae" Hossu, Calin Olteanu.


Premiile au fost acordate urmatorilor concurenti:generatiamea061.jpg


Premiul I: Anelise-Teodora Salan


generatiamea064.jpg


Premiul II: George Enache


generatiamea062.jpg


Premiul III: Constantin-Cristian RomanExpozitia este organizata cu sprijinul Hotelului Crowne Plaza si este deschisa intre 7 noiembrie si 6 decembrie 2006 in foaierul Salii Valahia.Georgiana Ilie
Project Assistant - Communication
United Nations Population Fund

Bookmark and Share

Comentarii:

Gelu Lupas - 09 Nov 2006, ora 14:11
Foarte fain. Doresc sa-l felicit in mod special pe George Enache (am mai vazut fotografia si imi place mult pentru ca are o nota de umor), dar si pe ceilalti participanti.

Razvan Penescu - 09 Nov 2006, ora 15:58
Intreaga expozitie, cuprinzind imaginile din selectia finala, se poate vedea la http://galerie.liternet.ro/view_album.php?set_albumName=generatia_mea

George Enache - 09 Nov 2006, ora 17:29
eu doresc, sa-i felicit pe ceilalti participanti, dar si pe cei care ar fi putut participa si de ce nu castiga, in locul celor care au castigat :D

vlad eftenie - 09 Nov 2006, ora 21:13
felicitari speciale lui george enache si lui sorin onisor; desigur, tuturor participantilor, dar mai ales... :)

Monica Murgu - 13 Nov 2006, ora 23:27
multe felicitari si de la mine :)

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate