Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Samsung NV-Series

Samsung ofera o noua viziune asupra camerelor foto digitale, prin lansarea seriei NV, acestea oferind functii unice si un loc asigurat printre leaderii mondiali ai productiei de camere foto digitale.

image010.jpg

Seria NV este rezultatul a doi ani de studiu si cerecetare a pietii, inca din 2004 Samsung s-a ocupat de analiza stilului de viata si al dorintei consumatorului de a face poze. Urmare acestor studii Samsung a reusit sa creeze un foarte atractiv design si o noua interfata utilizator (UI), acestea impreuna contribuind la calitatile premium ale seriei NV. Seria de camere foto Samsung prin tehnologia aplicata si usoarele modalitati de utilizare oferite, radiaza de personalitate si stil. Conceptul inelului albastru "Blue Ring" se doreste a deveni o imagine de prestigiu pentru calitatea si designul Samsung la categoria camerelor foto digitale.banner_samsung_nv.jpg


Seria NV este formata din trei modele:

- NV7 OPS, cu 7,2 mega pixeli si zoom optic de 7X, ofera doua modalitati de stabilizare a imaginii, unul optic OPS (Optical Picture Stabilisation) si unul electronic ASR (Advance Shake Reduction) functii care va ofera imagini de o calitate deosebita ( mai multe detalii ... ).
- NV10 singurul echipat cu 10.1 mega pixeli si interfata inteligenta "Smart Touch UI", o simpla atingere a butoanelor si accesul la comenzi, meniu si vizualizarea imaginilor devine lucrul cel mai usor de facut ( mai multe detalii ... ).
- NV3 care nu este doar o camera digitala cu rezolutie de 7.2 mega pixeli, ea este player MP3, player de filme (PMP), un adevarat dispozitiv multimedia portabil care pentru o experienta imbogatita a sunetului este dotat cu boxe stero incorporate ( mai multe detalii ... ).

Bookmark and Share

Comentarii:

Alexa Liliana Stanescu - 05 Jul 2006, ora 09:53
...prietena mea are un SAMSUNG Digimax A 402, recenta achizitie, am facut foto, le trimitem joi, dar noi nu suntem multumite, desigur e de vina numai fotograful!

Serioja G - 09 Jul 2006, ora 16:58
Interesanta noua politica agresiva de piata a lui Samsung. Bravo!

florin balan - 10 Jul 2006, ora 18:38
Lipsesc date relevante: modurile (prioritate de timp, de diafragma, manual- eventual), diafragma, dist focala etc. Personal, nr. MPx ma lasa rece.

Vlad Florin - 25 Aug 2006, ora 10:09
Am avut posibilitatea de a testa NV10. E destul de reusit. Pe langa butoanele care te fac sa ramai mut de uimire are si unele chestii bune (setari manuale pentru tot, mai putin focalizare). Alte lucruri pe care le are sunt ISO de la 100 pana la 1000 (nivelul de zgomot ziua este acceptabil pana la 800, iar noaptea pana la 400, iar ISO 800 si 1000 noaptea recomand doar pentru efecte sau daca este intr-adevar nevoie). Un lucru bun este ca se poate incarca acumulatorul si de la calculator (vine cu acumulator dedicat), dar are si incarcator pentru priza. Din auzite o sa vina intr-un pachet complet (cu docking station, husa de piele, acumulator, incarcator si telecomanda), deci singurii bani pe care o sa ii mai dai dupa ce il cumperi este pe inca un acumulator, mai ales ca am auzit un zvon ca o sa aiba 2 ani garantie, sa speram.:) In concluzie... vi-l recomand daca vreti sa faceti ceva poze mai interesante si daca aveti ceva idee despre fotografie chiar puteti sa scoateti destul de mult din el (nu stiu pretul pe care o sa il aiba, dar sper sa fie pana in 1600 RON).

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate