Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

ICR acorda bursele "Constantin Brancusi" si "George Enescu"

Institutul Cultural Roman si Cite Internationale Des Arts din Paris anunta concursul pentru acordare burselor "Constantin Brancusi" si "George Enescu" pentru anul 2007. Cele doua burse "Constantin Brancusi", destinate artistilor plastici, se acorda pentru perioadele ianuarie - martie si iulie - septembrie 2007, iar cele doua burse "'George Enescu" pentru perioadele aprilie - iunie si octombrie - decembrie 2007.

Prin acest program, lansat in 2005, ICR isi propune sa le ofere artistilor romani ocazia de a lucra intr-un mediu artistic international si sa stimuleze astfel introducerea lor in circuitul valorilor europene. Programul consta in acordarea a patru burse anual, pentru perioade de trei luni. Bursele includ gazduirea la atelierul contractat de statul roman la Cite Internationale des Arts din Paris, suma lunara de 1300 de euro pentru cheltuielile de intretinere si materiale, 500 de euro pentru transport. Programul se adreseaza artistilor cu performante recunoscute in domeniu, indiferent de varsta.

Dosarul pentru candidatura trebuie sa cuprinda formularul de inscriere (disponibil pe site-ul ICR, www.icr.ro), un curriculum vitae al solicitantului, un proiect de lucru, fotografii ale lucrarilor artistului (pentru artele plastice)/o caseta sau un CD audio (pentru muzica), dosar de presa, copie dupa diploma de licenta si doua scrisori de recomandare.

Selectia va apartine unei comisii independente de specialisti, personalitati recunoscute din cele doua domenii. Dosarele selectate vor fi trimise spre validare Comisiei de Admitere de la Cite Internationale des Arts. Rezultatele selectiei facute de partea romana vor fi anuntate la inceputul lunii octombrie.

Termen de depunere a dosarelor: 15 septembrie 2006, data postei.

Persoana de contact : Daniela Sestak: tel. . 031 71 00 621; e-mail: dana@icr.ro

icr.jpg
Bookmark and Share

Comentarii:

lucaci laura - 09 Oct 2006, ora 23:43
locuiesc in spania de 3.5 ani,vorbesc,scriu,citesc limba spaniola bine.am treminat facultatea de drept in romania. Doresc sa devin traducator roman-spaniol,ma puteti indruma,unde se fac cursuri ,sau unde as putea sa devin colaborator?

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate