Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Concurs de fotografie: "Generatia mea"

Vrem sa aratam lumii cum se vede Romania prin ochii romanilor!


Daca esti pasionat de arta fotografica, ajuta-ne sa aratam frumusetea si unicitatea Romaniei prin oamenii ei. Oameni de toate varstele, activi, demni, naturali, optimisti si stapani pe sine. Surprinde spiritul unei generatii sau al legaturilor dintre oameni de mai multe varste si trimite-ne fotografiile tale. Vrem sa premiem imagini care reflecta realitatea vietii de zi cu zi a romanilor si care pretuiesc calitatile lor de oameni independenti si capabili.


Conditii de participare
In concurs se pot inscrie persoane majore, fotografi profesionisti si amatori, cu cetatenie romana, cu exceptia angajatilor Fondului ONU pentru Populatie din Romania si a rudelor lor de gradul I, precum si a altor persoane asociate concursului.
Inscrierile se fac pe site-ul www.unfpa.ro.


Conditii grafice
Fiecare concurent se poate inscrie in concurs cu cel mult 10 fotografii individuale in format minim de 5 Megapixeli.
Nu sunt admise imagini modificate pe computer (cu exceptia unor mici corectii de luminozitate si culoare), realizate din combinarea altor fotografii, sau prin decupare.
Nu sunt admise fotografii publicate deja sau in curs de publicare si nici fotografii care au castigat sau sunt in prezent inscrise la un alt concurs de fotografie.


Data limita
Inscrierile se pot face pana la data de 15 septembrie 2006 inclusiv, folosind formularul de inscriere de pe site-ul www.unfpa.ro.


Premii
Va fi acordat un premiu constand in aparatura fotografica semi-profesionala.
Alte 20 de fotografii castigatoare vor primi diplome de excelenta si vor participa la expozitia organizata in luna octombrie cu ocazia festivitatii de premiere.


Drepturi de autor
Fotografiile castigatoare vor putea fi folosite de UNFPA Romania pe o perioada de trei ani, pentru ilustrarea materialelor proprii. Castigatorii pastreaza drepturile de autor asupra fotografiilor, dar nu le pot folosi in scop comercial (inclusiv inscrierea la concursuri de specialitate si cedarea dreptului de publicare unor alte institutii) timp de trei ani de la finalizarea concursului.
UNFPA nu are nici un drept asupra fotografiilor necastigatoare.


Completarea formularului de inscriere implica acordul ca fotografiile inscrise in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre UNFPA pentru ilustrarea materialelor proprii. Fotografiile vor fi folosite exclusiv in scopuri non-profit.


Inscrierea in concurs echivaleaza cu acceptarea tuturor conditiilor si regulilor enumerate mai sus.


Contact
Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa contactati UNFPA, persoana de contact: Georgiana Ilie, asistent de comunicare, la telefonul: 021 / 201 78 92 sau Stela Serghiuta tel. fix: 021 / 201 78 35, Mobil: 0744 358 956.
>

Formular de inscriere

Georgiana Ilie
Project Assistant - Communication
United Nations Population Fund
O: 40.21.2017892
F: 40.21.2017840
www.unfpa.ro

Bookmark and Share

Comentarii:

Stelian Pavalache - 28 Jul 2006, ora 11:03
Jenant!

cristi tomlo - 28 Jul 2006, ora 11:27
cum se poate admine o chestia asa de stupida sa ai dreptul asupra unor fotografii 3 ani pe care leai abtinut printrun oarecare concurs , inseamna ca nu stiti ce inseamna sa creezi o fotografie.

Calin-Stefan Ragalie - 28 Jul 2006, ora 11:31
Fotomagazin nu are nici o implicare in organizarea, jurizarea sau fructificarea rezultatelor acestui concurs. Noi doar am adus la cunostinta dvs. despre el. Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati pe d.na Georgiana Ilie, autoarea comunicatului de presa.

Marius Grigore - 28 Jul 2006, ora 20:58
Sa-nteleg ca ar fi bine sa nu inscriu nimic?

Ciuciu lu Maciuciu - 29 Jul 2006, ora 03:49
Ba da tampiti tre sa ne mai creada astia fratilor.E aproape o jignire de insulta sa propui asa conditii.Ia-n auzi colea...pomana...premii:cevasilea aparatura semipomana,un trepied,o memorie,ceva de un milion,poate chiar doua si DIPLOME multe DIPLOME,multe,multe....ca deh...e de unde hartie...cacalau.Da au si ei niste pretentii...nu mici...Huuoooo !

Omuletul Omulet - 30 Jul 2006, ora 19:11
Pai astia nu sunt nici primii nici ultimii care organizeaza concursuri de jecmaneala... Prost nu e cine cere, prost e cine participa...Si dupa cum am observat de-a lungul timpului, geme tara de prosti...

Ionut Grigore - 30 Jul 2006, ora 23:15
Cand ma gandesc ca vor participa oricum foarte multi si asta poate chiar si din cauza reclamei facute aici. Concursul merita BOICOTUL ! Deci boicotati fratilor pana la loc comanda !

Nashu PozNashu - 31 Jul 2006, ora 20:38
Da bani nu se dau? Ca aparate am ... ca eu asta am facut, am facut bani si am bagat in aparate si acuma cind vreau sa scot banii din aparte scot tot aparate ... ba si SEMIPROFESIONALE :( :( :(

bergamasco di bergamo - 02 Aug 2006, ora 20:46
fratilor eu sunt incepator si tare ma tenta sa ma bag dar dupa ce am citit comentariile voastre parca m-am mai luminat ( nu vreau sa tradez oameni de arta si care stiu ce e munca ) Asa ca raman la stadiul de hobby pana gasesc ceva mai serios

Stefan Andronache - 17 Aug 2006, ora 13:02
Cred ca acest concurs este destinat exclusiv amatorilor. Atat platesc, atat vor primi. Probabil nu au nevoie de ceva mai bun. Probabil cauta doar cateva instantanee de vacanta. Nu vad de ce trebuie sa aruncam cu noroi in organizatorii concursului. Eu am vazut anuntul, am citit regulamentul si am decis ca nu ma intereseaza.

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate