Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Oprirea gripei aviare

Pe drumul national ce leaga orasele Sibiu si Brasov, exista la aceasta ora 8 filtre de dezinfectie care functioneaza 24 de ore din 24.
Cei care se afla in tranzit prin localitatile aflate in carantina au la dispozitie cateva minute in care trebuie sa traverseze localitatea (in caz contrar nu mai au voie sa paraseasca zona).


gripa001.jpg


Eforturile autoritatilor de a stopa extinderea gripei aviare.


gripa002.jpg


gripa003.jpg


gripa004.jpg


gripa005.jpg


gripa006.jpg


gripa007.jpg


gripa008.jpg


gripa009.jpg
G. Serban

21 mai 2006
www.gserban.com
www.7zile.roBookmark and Share

Comentarii:

Gelu Lupas - 21 May 2006, ora 23:02
Heh. Cata agitatie si cu gripa asta aviara. Imi plac primele doua fotografii. A doua in speta. Do something memorable.

Andrei Pandele - 22 May 2006, ora 08:13
Foarte interesant, Multumim d-le Gicu. Cea mai apropiata de idee si de gustul meu este a 4-a imagine, unde 3 Inspectori Mari opresc motoreta mica. Nu o fi perfecta, din cauza copacilor din spate. Poate cateva zecimi de secunda inainte si cu o diafragma si mai deschisa era si mai bine. Toate arata cat sunt Ei de importanti. Si ce mult trebuie sa ii respecte Resturile Lumii.

radu mocanu - 22 May 2006, ora 15:14
Excelent. Un fotoreportaj extrem de reusit. Am citit ceva mai sus un sfat legat de copaci, care nu ar fi ok, iar diafragma ar fi trebuit sa fie mai deschisa, adica mai mare... Sfatul asta am sa permit sa il fur si sa i-l dau prietenei mele, nu poti fi niciodata prea sigur. Apropo, de vineri la ora 18 au aparut semnele gripei aviare in municipiul Sibiu, iar sambata s-a confirmat prezenta acestuia printre noi. Bine ai sosit ! Ce-i drept autoritatile au asteptat virusu` cu paru la limita de judet... Se pare insa ca virusii sunt niste creaturi primitive care inca nu s-au adaptat la caile de trensport moderne, cu ar fi drumul ce leaga Sibiul de Brasov si trece prin Arpasu de jos. Intrebare: Fotografia a doua e cumva din viitor? Deabia astept 2030, o sa avem toti costume din alea misto. G. Serban pe mine m-ai convins, eu imi iau unul de pe acum

Florin Cnejevici - 22 May 2006, ora 19:12
Am urmarit mesajul nu si incadrarea, legat de tema ( stiu ca Gicu e maiastru la incadrare, dar dat fiind momentul, daca statea sa incadreze perfect...era repede ,, incadrat " cu stropitoarea la picioere, probabil, din exces de zel. Dac-o mai fi fost si-n sandale...( ? :) ) Asa ca: 1. Pt simbol 3. Pt puturosenia executantilor si atentionare la firmele care profita de necaz... 4. ca expresie a servilismului fara discernamint ( cita dreptate, D-le Pandele !) 5. Ca subliniere a penibilului singular oferit, fata de imensitatea si gravitatea problemei 9. Ca raspuns ,, uman" la problema... - cite masini or fi trecut pina omu' si-a rezolvat treaba, nu mai conteaza, da' cit de fericit a venit omu' de-a colo dupa aia si cu cit zel a continuat...ehe-he... Oricum, spatele lui intr-un cimp mare e relevant pt atitudine si situatie. Bravo Don' Gicu. Expresive imagini !

Barascu Vlad - 24 May 2006, ora 11:39
Un excelent foto-reportaj prezentat pe pagina domneavoastra de web imaginea cu "do something memorable" este mortala.Nu ar trebui sava faceti atata griji pentru gripa aviara pentru ca ea se va extinde in continuu iar gainile si orataniile din curtile oamenilor ce apartin de pasari vor fii omorate iar Romania POATE va scapa de gripa aviara peste 20-30 de ani, timp in care celelalte industrii se vor dezvolta enorm.

zak stoianovici - 26 May 2006, ora 11:17
superb montaj, excelente momente capturate in fotografii, intradevar cea cu "do something memorable, este super!!!! felicitari Zak.

Costin Raiu - 02 Jun 2006, ora 10:22
Bravo dom' Gicu!

iuly pozator - 10 Jun 2006, ora 22:19
cand nu mai aveti subiecte... alergatzi dupa toate porcariile ... in numele fotoreportajului... sa mor eu daca nu pozati numai porcarii... da deh... istoria vi-o cere

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate