Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

CANON INC. la PHOTOKINA 2004

Canon PowerShot A400

Modelul PowerShot A400 este unul destinat incepatorilor; este dotat cu un obiectiv zoom 2,2x (echivalent 45 - 100 mm/35mm) ce proiecteaza imaginea pe un CCD de 3,2 MPx (2048 x 1536 pixeli) si este coordonat de un procesor DIGIC, ce analizeaza distanta focala aleasa de utilizator si luminozitatea subiectului pentru a face predictii asupra genului de fotografie intentionat de utilizator, in scopul unei mai rapide focalizari si a determinarii balansului de alb. Focalizarea se determina cu ajutorul a 9 puncte de analiza. Expunerea poate fi selectata pe unul din cele 5 moduri: Auto/ Manual/ Stitch Assist/ Special Scene/ Movie iar sensibilitatea relativa a captorului poate fi ajustata pe Auto sau in intervalul 50 - 400 ISO.


Stocarea se realizeaza pe medii SD iar alimentarea este asigurata de doua elemente tip AA. Afisarea imaginilor este realizata pe un ecran LCD de 1,5 inch (115.000 pixeli). Acest model de camera digitala dispune de un buton dedicat transmiterii imaginilor catre imprimantele Canon sau compatibile PictBridge si Direct Printing sau descarcarii lor in calculator. Canon A400 poate inregistra clipuri video (3 minute 320 x 240 pixeli sau 30 secunde la rezolutie VGA). Modelul este insotit de software: ZoomBrowser EX (Windows), ImageBrowser (Mac), PhotoStitch, ArcSoft PhotoImpression si VideoImpression.

Canon PowerShot A85

Modelul PowerShot A85 (4 MPx, 2272x1704 pixeli) este destinat sa inlocuiasca mai vechiul model PowerShot A70, fata de care ofera posibilitati suplimentare de ajustare si moduri de utilizare mai facile. Afisajul LCD a fost marit la 1,8 inch, numarul de scene a fost crescut la 13, (dintre care 6 speciale: plaja, focuri de artificii, subacvatic, la umbra copacilor, pe zapada si in interior), sunt prezente acum 9 puncte de focalizare si apare in plus butonul "Print/Share", destinat imprimarii direct din camera sau descarcarii in calculator a imaginilor. Aparatul dispune de un obiectiv zoom optic 3x luminos (f:2,8 - 4,8).


Ca si modelul A400, A85 dispune de un procesor de imagine DIGIC II ce analizeaza informatiile oferite de pozitia zoomului si de luminozitate, pentru a creste viteza de focalizare, chiar si in cazul in care subiectul este plasat excentric, a balansului de alb si a determina nivelul optim al rezolutiei si al reproducerii culorilor. Camera A85 poate fi setata in unul din modurile: autoexpunere, prioritate de timp de expunere, prioritate de diafragma sau manual. Expunerea se poate realiza evaluativ, cu pondere centrala sau spot, cu o compensare de +/- 2 EV in pasi de 1/3 trepte. Acest model dispune de un set amplu de accesorii, printre care convertere de focala (echivalent 25 - 250 mm/135), adaptoare pentru macrofotografie, carcasa pentru submersie, etc. Este insotit de software: ZoomBrowser EX (Windows), ImageBrowser (Mac), PhotoStitch, ArcSoft PhotoImpression, VideoImpression si drivere pentru Win/Mac.

Canon Powershot A95

Modelul PowerShot A95 este prevazut cu un captor de 5 MPx (2592x1944 pixeli) ce inregistreaza imaginile oferite de un obiectiv zoom 3x (echivalent 38-114mm f/2.8-4.9) care sunt apoi prelucrate de un procesor DIGIC. Afisarea imaginilor se realizeaza pe un afisor LCD TFT de 1,8 inch mobil pe trei axe de deplasare.


Camera poate fi setata pe unul din cele 21 moduri de fotografiere, de la Auto la Manual, inclusiv 8 tipuri speciale (in umbra copacilor, pe zapada, pe plaja, focuri de artificii, subacvatic, copii/animale, fotografiere de noapte, videoclip). Expunerea se poate realiza in mod automat, cu prioritate de diafragma, de timp de expunere sau manual, iar compensarea expunerii se face in intervalul +/- 2 EV in pasi de 1/3 IE. Camera dispune de un buton Print/Share utilizat in cazul imprimarii direct din camera sau pentru descarcarea in calculator a imaginilor. Stocarea imaginilor se face pe cartele tip CF I iar alimentarea este asigurata de patru elemente tip AA. Este insotit de software: ZoomBrowser EX (Windows), ImageBrowser (Mac), PhotoStitch, ArcSoft PhotoImpression, VideoImpression si drivere pentru Win/Mac.

Canon PowerShot S70

Modelul Powershot S70 este destinat utilizatorilor pretentiosi, carora le ofera o rezolutie de 7,1 MPx si un zoom optic echivalent 28 - 100 mm/135 (3,6x). Instructura obiectivului sunt incluse elemente optice UA (lentile Ultra High Refractive Index Aspherical) si care realizeaza imagini de inalta calitate, inclusiv la fotografie macro (4 cm de la lentila frontala).


Poweshot S70 poate functiona in mod automat (cu posibilitatea modificarii perechii timp de expunere - diafragma), cu prioritate de diafragma, prioritate de timp de expunere (ce poate fi ajustat intre 15 si 1/2000 sec.) sau manual. Expunerea se poate determina evaluativ, cu pondere centrala sau tip spot, iar utilizatorul poate compensa expunerea, inclusiv la fotografia cu blitzul. Imaginile pot fi salvarate in format de fisier tip jpg, raw sau raw + jpg (cu o rezolutie jpg selectabila), pe cartele tip CF II, inclusiv Microdrive. Procesorul DIGIC II permite o pornire mai rapida a camerei, inregistrarea de fotografii in salva cu o frecventa de 2 imagini/sec, afisarea fotografiilor pe LCD tip TTF (1,8 inch) cu histograma si cu evidentierea zonelor supraexpuse. Producatorul a dotat camera cu un nou model de baterie de acumulatori tip litiu-ion (NB-2LH) care asigura o autonomie cu peste 20% mai mare.

Canon PowerShot SD300

Desi camera foto digitala Canon PowerShot SD300 (Digital IXUS 40) are dimensiuni foarte mici, poseda totusi un obiectiv zoom optic 3x (echivalent 35 - 105 mm/135) ce include elemente UA (Ultra High Refractive Index Aspherical), un captor CCD de 4 MPx si un afisaj LCD de 2 inch (118.000 pixeli).


Coordonat de un procesor DIGIC II (care accelereaza timpul de pornire al camerei, viteza de focalizare, ajustarea balansului de alb si determinarea parametrilor de expunere), acest model permite inregistrarea de secvente video (320 x 240 pixeli) in cadenta rapida de 60 cadre/secunda timp de 60 secunde, sau la 30 sau 15 cadre/sec la rezolutie VGA sau 320 x 240 pixeli, pana la epuzarea capacitatii cartelei flash, sau fotografii la rezolutie maxima, cu o cadenta de 2,4 fps, de asemenea, pana la umplerea cartelei. Camera pastreaza si vizorul optic, in scopul unei incadrari corecte chiar si in plin soare.

Determinarea distantei se face cu ajutorul a 9 puncte de control si prin integrarea datelor despre distanta focala utilizata si luminozitatea generala a cadrului, in scoul unei mai rapide focalizari. Expunerea este posibila in mod automat, iar utilizatorul are posibilitatea de a alege unul din cele 13 tipuri de scene, sau in mod manual, timpul de expunere putind fi selectat intre 15 sec si 1/1500 sec iar sensibilitatea intre 50 si 400 echivalent ISO. Camera este prevazuta cu un buton ce permite trimiterea imaginilor direct catre imprimante compatibile DirectPrint sau PictBridge sau pentru descarcare in calculator. Utilizatorul poate imprima fotografiile in format intreg sau poate alege direct din camera unul dintre cele 28 formate de decupare; de asemenea poate alege si trimite pentru imprimare cadre din secventele video inregistrate. Acest model este insotit de software: ZoomBrowser EX (Windows), ImageBrowser (Mac), PhotoStitch, ArcSoft PhotoImpression si VideoImpression.

Canon PowerShot SD200

Modelul Canon PowerShot SD200 (Digital IXUS 30) nu difera de SD 300 decat prin rezolutia captorului - de 3,2 MPx - si o mica modificare de aspect.


Canon EOS-1Ds Mark II

Canon EOS-1Ds Mark II foloseste un captor CMOS full-frame (24 x 36 mm) cu 4992 x 3328 pixeli (16,7 / 17,2 MPx), ale carui fotosituri sunt mai mari decat ale predecesorului (Canon EOS-1Ds) si care deci determina un raport semnal/zgomot imbunatatit, cu sensibilitate echivalenta de 100 - 1600 ISO (expandabil la 50 - 3200 ISO). Semnalul digital este prelucrat de procesorul DIGIC II. Noua combinatie captor - procesor de semnal permite 9 setari ale balansului de culoare (Auto, Daylight, Shade, Cloudy, Tungsten light, Fluorescent light, Flash, Manual, Custom si Personal), spatii de culoare imbunatatite, timp de pornire de numai 0,3 sec., calcularea focalizarii (prin interpretarea datelor oferite de 45 senzori) si a autoexpunerii in 0,05 sec., fotografiere in rafala de 4 cadre/sec, pana la 32 cadre JPG sau 11 RAW, histograma separata pe cele trei culori fundamentale, saturatia si balanta de culori, etc., pe care le afiseaza pe un display de 230.000 pixeli.


Acest model este compatibil cu blitzurile E-TTL II si descarca imaginile prin doua sloturi: CF tip I/II si SD-Memory Card, simultan, sau pe unul dintre ele, la alegerea fotografului. Camera se poate conecta printr-un port IEEE1394 (Firewire cu un debit de 100 MB/sec.), USB (compatibil Direct Printing si PictBridge) sau la un monitor TV. Montura pentru obiectiv este compatibila cu intreaga gama Canon EF (cu exceptia EF-S), dar si cu obiective tip TS-E si MP-E. Alimentarea este asigurata de o baterie Li-Ion care permite circa 1200 declansari/ciclu de incarcare. Optional, camera poate fi complet controlata prin Wireless File Transmitter (WFT-E1A).

PARTEA A II-a
NIKON LA PHOTOKINA 2004
OLYMPUS la PHOTOKINA 2004

 

Bookmark and Share

Comentarii:

Juravle Dan - 30 May 2005, ora 11:35
As dori sa-mi spuneti , daca stiti , unde gasesc cartea de utilizare in limba romana a modelului CANON A 85

simona - 28 Jun 2005, ora 21:11
sunt din Bucuresti si as dori sa aflu de unde pot cumpara o camera digitala foto Canon S2 si care este pretul de magazin Va multumesc anticipat pt. raspuns

Paul - 05 Jul 2005, ora 21:24
Cine ma poate ajuta in cumpararea unui acumulator ptr Canon powershot S 50 Multumesc

aurel - 08 Jul 2005, ora 15:58
de unde pot descarca pe comp manualul in limba rom pt.canon a 85???

flavius - 01 Aug 2005, ora 11:33
de unde pot descarca pe comp manualul in limba rom pt.canon a 85?

adela popescu - 29 Nov 2005, ora 11:22
as dori sa aflu cat costa un aparat foto digital CANON PowerShot A400.

florin bogdan - 09 Dec 2005, ora 19:37
salut. cumpar incarcator ptr. acumulator ap.foto CANON v2 +cablu usb. sau un sfat unde sa gasesc. multumesc

Cristinel Patulea - 10 Dec 2005, ora 20:21
Daca se poate as vrea sa stiu unde se poate repara un aparat foto de acest tip. Va multumesc anticipat

claudia cipleu - 02 Jan 2006, ora 16:24
as dori sa aflu unde se poate repara un aparat foto canon?

cosmin cutean - 06 Jan 2006, ora 13:34
Va rog sa imi spuneti si mie de unde pot downloada manualul de utilizare in limba romana sau macar in engleza pentru Canon PowerShot A85! Va multumesc anticipat!

sellene myrha - 12 Jan 2006, ora 16:13
as vrea sa stiu si eu.daca pot transfera ceea ce am filmat cu o camera digital samsung vp-d351,doar cu ajutorul unui cablu dv(ieee1394)_va rog mult

Aurel Mahu - 27 Jan 2006, ora 23:00
Va rog sa imi spuneti de unde pot sa downloadez manualul de folosire pentru Canon EOS Rebel XT si Canon 20D. Va multumesc anticipat.

Claudiu Nagy - 21 Feb 2006, ora 21:47
As dori sa stiu de unde pot downloada manualul de utilizare (romana/engleza) pt. Canon Digital Ixus 50 ? Multumesc

Calin-Stefan Ragalie - 21 Feb 2006, ora 21:57
Incearca la: http://alpha02u.c-wss.com/inc/ApplServlet?SV=WWUCA900

Danny Rus - 10 Mar 2006, ora 21:04
As dori sa stiu unde gasesc un acumulator pt Canon IXUS 50. Si cam care ar fi pretul?

gaby radu - 11 Mar 2006, ora 16:53
as dorii sa aflu de unde pot sa decarc manualulin limba romana pt canon a A400, si ce fel de acumulatori imi recomadati

VIOREL T - 15 Mar 2006, ora 19:49
AS DORI SA STIU DACA IXUS 30 POATE FI FOLOSIT CA SI CAMERA WEB?

claudiu den - 17 Mar 2006, ora 14:08
Va rog sa-mi spuneti de unde pot cumpara un adaptor pentru o camara video Canon MV20. Va multumesc anticipat!

palie maria - 27 Mar 2006, ora 10:14
o lista de preturi ?

COTURBAS MIHAELA - 03 Apr 2006, ora 10:26
As dori sa aflu cat costa un aparat foto digital CANON PowerShot A400 si unde il gasesc la cel mai bun pret?

alina sto - 12 May 2006, ora 18:38
salut! am un Canon A400...sau am avut...si mi-a cazut din greseala,evident, de pe masa..era deschis si a cazut in obiectiv si s-a infudat putin intr-o parte...nu se mai inchide..si pe ecran apare in colt stanga jos E18...la un Germanos s-a constatat ca rotita cu dinti dinplastic, care face sa iasa obiectivul s-a rupt....si mi s-a spus k ar trebui schimbata...!... as dori o adresa de service canon...si un pret aproximativ.. multumesc mult

marius somcutean - 24 May 2006, ora 19:11
cum pot sa gasesc baterie si incarcator pentru un canon powershot sd 200

caia vasile - 26 May 2006, ora 01:41
rog sa-mi spuneti ce fel de baterie trebuie la aparatul canon sd200 , unde gasesc si aprox la ce pret. multumesc

Calin-Stefan Ragalie - 26 May 2006, ora 06:52
Pentru cititorii nostri care au intrebat despre preturile camerelor si ale accesoriilor, mentionam ca Fotomagazin nu are ca obiect de activitate vanzarea de produse foto. Va recomandam saluati legatura cu partenerul nostru F64 Studio. Pentru Canon SD200, de exemplu, se poate folosi acumulatorul NB-4L; cautati la urmatorul link: http://www.f64studio.ro/det.php?id=4&pid=1898 ; veti gasi acolo informatii despre pret. La pagina http://www.f64studio.ro/contact.php veti afla si cum puteti comanda produsul.

Catalin Cotelin - 27 Jun 2006, ora 12:16
Am un A 620 care a suferit o modificare facuta de fica mea la protectia de la obiectiv.Vreau si eu o adresa la un service serios si ieftin pentru remedierea acestei probleme... Merci mult de tot!!!

Gabriela Panait - 22 Aug 2006, ora 14:49
Doresc sa cumpar un card de memorie de 128 Mb pentru o camera digitala Canon PowerShot A400. Ce caracteristici are acest card pentru a fi compatibil cu camera?

elena brincau - 28 Aug 2006, ora 20:46
As dori sa stiu de unde pot procura manualul de utilizare pentru camera digitala canon A620. AM ABSOLUTA NEVOIE DE EL.

Gudumac Octavian - 02 Oct 2006, ora 22:27
Imi puteti spune unde as putea gasi manualul de utilizare pentru canon A620 in romana...?

oana ordean - 30 Oct 2006, ora 21:58
am un aparat canon si imi apare un cod un e 18 unde pot sa il duc pt ca sa mi-l repare (cel mai aproape loc de alba) de preferat cluj imi puteti trimite un ne de rel si adresa

Florin Popa - 11 Nov 2006, ora 19:21
Am o camera canon a400 pe care din nefericire am scapat-o jos chiar in obiectiv. Acum obiectivul a ramas scos dar aparatul nu mai porneste de loc si imi ararata in dreapta jos E 18. Ce insemna asta si va rog sa-mi spuneti daca mai am vreo sansa sa-l repar.

Danny c - 14 Nov 2006, ora 13:28
Pot folosi camera canon power shot a 95, ca si web cam?

cosmin resita - 20 Jan 2007, ora 08:18
care este cel mai mare card care il suporta o camera canon powershot A400?

Gheorghe Radu - 30 Jan 2007, ora 02:38
Va rog sa imi spuneti de unde pot sa downloadez manualul de folosire pentru Canon 20D. Va multumesc anticipat.

CERNEV SORIN - 02 Mar 2007, ora 19:18
Sunt interesat sa intru in posesia unui manual de utilizare/instructiuni, in limba romana, pentru o camera digitala CANON POWERSHOOT SD300. Cu multumiri anticipate, Sorin Cernev

Pablo Picasso - 04 Apr 2007, ora 08:17
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=SupportDetailAct&fcategoryid=215&modelid=10464 aici gasiti manual pentru eos 20d

Kiss Ana - 18 Apr 2007, ora 21:35
Am o mare rugaminte poate cineva sa imi trimita pe mail manualul de utilizare in limba romana a unei camere foto Canon Ixus 40 deoarece nu stiu sa o utilizez corespunzator. Mii de multumiri

Andrei Mihail - 24 Apr 2007, ora 16:02
As vrea sa stiu de unde as putea face rost de un manual de utilizare in limba romana pentru CANON IXUS / IXY 800 IS . Multumesc

Calin Bogar - 16 Jul 2007, ora 13:29
Sunt din Cluj si am probleme cu un aparat Canon PowerShot A85. Unde as putea merge, la service profesional sa il repar. Pana acum nu am avut absolut nici o problema cu el, il am de vreo 3 Ani si dintr-odata la apucat sa faca pozele cu dungi orizontale, neclare, etc. Multumesc, si astept un raspuns de la cineva care m-ar putea ajuta.

George Ologeac - 03 Nov 2007, ora 12:28
Va rog sa imi spuneti de unde pot descarca softwere pt. Canon IXUS 800 IS si un manual de utilizare in romana sau engleza?

Calin-Stefan Ragalie - 03 Nov 2007, ora 13:30
Le aveti pe toate la: http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=14227

Dumitrescu George - 05 May 2008, ora 08:03
As dori sa-mi spuneti , daca stiti , unde gasesc cartea de utilizare in limba romana a modelului Canon IXUS 750

Laura Barna - 25 Jul 2008, ora 23:37
Imi poate spune cineva daca exista un service Canon in Cluj? Am vazut ca a mai fost cineva cu o problema asemanatoare...la mine dungile sunt pe verticala...Multumesc

stefan tapalaga - 05 Nov 2008, ora 19:56
la un canon ixus v2 reglajele ma intereseaza! daca puteti sa-mi trimiteti prin mail. pisti2004@yahoo.com

stefan tapalaga - 13 Nov 2008, ora 16:43
cartea tehnica (manual de utilizare-reglaje)pentru canon ixus V2 m-ar interesa

marius m - 08 Jun 2009, ora 21:23
A-si dori sa-mi spuneti unde gasesc manualul de utilizare in lb. romana al Canon rebel xt

marius m - 08 Jun 2009, ora 21:26
A-si dori sa-mi spuneti unde gasesc manualul de utilizare in lb.romana al Canon rebel xt..Multumesc

Doru C. - 16 Nov 2009, ora 16:18
Sunt interesat sa intru in posesia unui manual de utilizare/instructiuni, in limba romana, pentru o camera digitala CANON SD750 pentru ca nu ma prea descurc cu instructiunile de folosire in limba italiana. Cu multumiri anticipate, Doru Croitor

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate