Flash

Cauta in Foto-Magazin:
á


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Sugestii pentru cadouri digitale

Apropierea Sarbatorilor de iarna deschide sezonul cadourilor pe care fiecare le face celor dragi. Nu stiti ce sa cumparati? O camera fotografica poate fi nu numai un cadou foarte apreciat, dar fiecare fotografie este cel putin o ocazie de rememorare, daca nu si de bucurie.

Explozia comerciala din ultimii ani a camerelor foto digitale, simultan cu scaderea preturilor acestora, permite ca tot mai multi utilizatori sa aiba acces la modele din ce in ce mai perfectionate, cu tot mai multe functiuni. Fiecare producator incearca sa lanseze modele care sa vizeze sectorul de piata cel mai dinamic: al cumparatorului neprofesionist. In aceasta grupa, exista cel putin trei categorii:

- utilizatorul ocazional de aparate fotografice, care doreste o camera cat mai simplu de utilizat si care sa aiba cat mai multe, daca nu chiar toate functiunile automatizate;

- o a doua categorie de utilizatori, interesati de domeniul fotografic, doresc modele de camere care sa permita inregistrarea de fotografii in conditii cat mai variate;

- in fine, o a treia categorie, cea a pasionatilor, sunt interesati de modele de varf, cat mai perfectionate, capabile de setari multiple, de finete, cu multe accesorii, si cu care sa realizeze fotografii de calitate ridicata.

Asa incat ne-am gandit sa va prezentam cateva oferte de pe piata romaneasca din domeniul fotografiei digitale, incercind sa alcatuim un clasament „ad hoc” al celor mai interesante oferte de camere fotografice, pe care le-am grupat in trei categorii de pret – sa le zicem „psihologice”: sub 10 milioane lei, sub 20 milioane lei si sub 50 milioane lei (cu TVA inclus), si respectiv accesorii foto digitale, in grupele: pana in 5 milioane lei, pana la 10 milioane lei si pana la 20 milioane lei (cu TVA inclus).

Clasamentul nu este nici absolut si nici valoric. Desigur ca intr-un material de dimensiuni limitate, nu se pot cuprinde toate produsele dintr-o categorie. Ordinea in care produsele au fost afisate in fiecare categorie este absolut intamplatoare.

Pentru a usura o mai buna informare a cititorilor nostri, la fiecare produs am introdus datele necesare pentru informarea suplimentara: vanzatorul de pe piata romaneasca, adresa site-ului web, adresa de e-mail, persoana de contact si numarul de telefon.

camere digitale sub 10 milioane
camere digitale sub 20 milioane
camere digitale sub 50 milioane
accesorii foto digitale sub 5 milioane
accesorii foto digitale sub 10 milioane
accesorii foto digitale sub 20 milioane

Nu putem incheia fara a multumi firmelor care au raspuns cu amabilitate pseudo-studiului nostru de piata si fara a va ura dumneavoastra, cititorilor nostrii: „succes la cumparaturi!”.

Redactia www.foto-magazin.ro


Bookmark and Share

Comentarii:

Horatiu Gubi - 08 Jun 2006, ora 19:08
Salve, ma intereseaza un mini balon cu aer sau zepelin cu telecomanda care are atasat sau se poate atasa o camera foto si se foloseste pt fotografii de sus la cladiri . Multumesc anticipat

Lasa un comentariu:

nume*:
Nu sunt permise decat mesaje cu continut relevant si in tema cu subiectul articolului.
NOTA: Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

e-mail (nu va fi facut public)*:

website (fara http://):

comentariu*:

trimite


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Montura Fuji X »
   de Avram
   acum 9 zile, la ora 13:17
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Dorian
   acum 11 zile, la ora 14:38
Adobe CC »
   de Ancuta
   acum 12 zile, la ora 13:44
Obiective pentru
Sony / Minolta »

   de Nikon
   acum 12 zile, la ora 06:52
╬ntrebare ceva
obiective »

   de Dorian
   acum 14 zile, la ora 11:24

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127321 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate